adar2121_ Arkadaşlar benim oğlun 2 yaşında ve hiç kilo almıyor 1 yaşından beri boyuda Yok en son sağlık ocağında kilosuna baktığımda 10 kiloydum şimdi bilmiyorum kilo alması için ne yapmalıyım
aselkussum adar2121_ güncel boy kilo nedir birde doğum boyu kilosu . Bı tane atom karışım var deneyenler baya memnun alerjisi yoksa içindeki besinlere deneyebilirsiniz
tontonannesi adar2121_ merhaba benim oğlumda zayıf bir bebek. 2 yaş 6 günlük 11.4 kiloydu kontrolünde sabah 12 çıktı tartıda. Chatgptye liste yazdırdım oğlum için kilo almasını destekleyen onu uyguluyorum. Sanırım etkisi olacak
birbedevi adar2121_ 16 aylık 12.300 gram Okadar zor yiyor ki ve asla belli etmiyor zayıf duruyor bacakları ve kolları tığ gibi
adar2121_ aselkussum şimdiki boyu 82 doğum hatırlamıyorum acaba oatom karışımı siz denediniz mi gerçekten işe yarıyormuş
Bir-prens-annesiii aselkussum bir tarif mi yoksa dışarda satılan birşey mi eğer tarifse nedir anlatır mısınız
sibeldogu KuzeyinAnnesi03 bence kılosuda boyuda iyi benm oğlum 24 aylık 10.5 kılo 82 cm boyu kısaydı zaten de sıcaklardada 1 kılo verdi kemikleri dışında resmen
adar2121_ sibeldogu beni. Oğlumda boyu 82 sağlık ocağı süt ver dedi hem boyu uzar hem kilo alır dedi 9 aylık ti ozamandan beri veriyorum boş
aselkussum adar2121_ benim bebeğimin kuruyemiş susam alerjisi var malsef deneyemiyorum ama direk instada yorumlara bakarsanız oradada deneyen kişiler çok işe yaradığını söylemiş
sibeldogu adar2121_ Süt içmiyor oğlum çoğu doktorda direk süt olarak önermiyor yogurt ayran kefir içiyor ama faydası olmuyor
birbedevi Aram33 bacakları ve kolları zayıf duruyor doktor bile söyledi bunu göbeği var kolu bacağı ince diye ayrıca evet çok iştahsız bir bebek
birbedevi ahseney neden şaka olayım evet çocuğumun bacakları kolları zayıf duruyor zayıf demedim zayıf duruyor dedim
Rwerdst adar2121_ 11 kilo 82.5cm 25 aylık olmak üzere. Ben çok takılmıyorum artık. Emiyorsa emzirmeyi kesin. O zaman kilo artışı oluyor.
adar2121_ Rwerdst 6 aylıkken emeyi bıraktı tanı emiyor ya takmaktan değil sadece çok zayıf ondan görünüş olarakta
adar2121_ ikimelekannesi_ çok zayıf değil mi tabi siz annesi siniz daha iyi bilirsiniz benimki 10 kilo kemikleri sayılıyor o kadar zayıf bazen diyorum dokusam kemikler sanki kırılacak 😊