bonckbeybi geçmeyen mukuslu kaka doktor süt ve süt ürünlerine alerjisi olabilir diyor alerji testi de yaptırabilirsiniz diyor alerji testi yaptıran varmı??
zarifhanim bonckbeybi süt ve süt ürünleri kan testinde çıkıyor çoğunlukla. Gerekirse deri prick test sonra yapılır. Zaten şikayetlerden semptomlardan ve diyetten anlıyor doktor.
kayrasehr bonckbeybi yaptık kaç gün önce sürekli yüzünü kaşıyordu kollarında bacaklarında bişeyler vardı sonuçlar temiz çıktı mamasını değiştik hipp kullanıyorduk aptamile geçtik baktım değişen bişey yok farklı bi sorun varmı diye tekrardan götürcem
hunilimomy bonckbeybi hem.deri testi hem moleküler test yaptırdık 3.aydan sonra test yaptırıp ona gore diyet yapabilirsiniz
Tubanurrr bonckbeybi evet benim oğlum da var 1.5 yaşından beri 6 ayda bir test yaptırıyor doktor oglumda süt alerjisi ve küf alerjisi var
Prensesannesi32 bonckbeybi 7.5 aylikti yaptırdım kanda düşük pozitif çıkmıştı deri testinde net çıktı 21.aylikken gecti
ebruliss bonckbeybi biz test yapmadk kakası mukusluyla süt ve süt ürünleri alerjisi çıktı emdiği için doktorum diyet yapmamı söyledi ama illaki her şeyin icinde oluyor. Raporlu alerjik mamaya geçirdi şuann8 aylığız