Rumeysakzlkya111 Kızlar herkese selam oğlum 25 aylık, tuvalet eğitimine başlamak istiyorum sizler nasıl başladınız? Kaç aylıktı? Neler yaptınız biraz konuşalım mı?
Prensesannesi32 Rumeysakzlkya111 27 aylikti başladım suan 28 ayligiz hayırlısı ile zorlanmadan yipranmadan bitirdik diyebilirim.(Masallah) biz küçüklükten beri iletisim kurduk birlikte tuvalete gidip gelme surekli yaninda cisim geldi tuvalete gidecegim birlikte gideli mi derken 20.ayda kendiliğinden bir gun geldi çişim var dedi bu süre zarfinda ara ara her söylediğinde götürmeye calistim gittik yaptik kış mevsimi olunca cesaret edemedim bir de küçük daha kasları gelişmemiştir dedim bekledim yaz dönemi girince başladım ilk gün 2 defa kaçırdı 3.gun kendi söyledi 4.gun ilk deneyim dışarı çıktık çişi gelince tuvalet bulup yaptik kendi zaten mantığını kurmuştu bana da desteklemek kalmisti kolayca atlattık biz eğlenerek gittik oyuncaklarını goturduk sifona bastık ellerini yikkattirdim çok hoşuna gidiyordu ilk zamanlar 15 dk ya bir gidiyorduk sırf el yıkamak için şimdi düzene girdi allah size de kolaylıkla atlatmayi nasip etsin
Rumeysakzlkya111 Prensesannesi32 dediğiniz gibi ben de sürekli iletişim halindeydim bu konu hakkında hatta benzer şekilde oğlum da hazır gibi hissediyorum bakalım bir aya başlamayı düşünüyorum kitaplar aldım inşallah kasılmadan başarabiliriz