Talya-merve Kızlar iyi geceler, kızım 7 ay 18 günlük ne öksürüğü var ne hapşurması. Sadece burnu akıyor ve tıkalı sürekli serum fizyolojik yapıyorum fayda etmiyor napabilirim? Alerji midir hastalık başlangıcı mı ?
muhammedenes27 Talya-merve ünşallah olmaz sizin beneğiniz tam 7 saattir uyumadı öksürüp uyanıyor buhar makineniz varsa çalıştırın bide şuan soğan koydum baş ıcuna bakalım antibiyotik verdi doktorumuz ihmal etmeyin lütfen
Premsesinnannesi Talya-merve deniz suyu kullan sprey ben hemen faydasını gördüm üstüne de bebek vicksi sür
muhammedenes27 benim oğlumda 7 aylık öyle başladı ardındanöksürük malesef üst solunum yolu enfeksiyonu oldu 😭
Talya-merve muhammedenes27 off çok geçmiş olsun canım, inşallah biran önce iyileşir ya peki neler yaptın
muhammedenes27 Talya-merve sağol cnm hep kucakta gezdik oyunlar oynadık çok zor Rabbim hiçbir bebeği hasta etmesin😭bakalım burnunu devamlı çekin ddi doktor zate hırıldıyor ama şuan her bebek aynı hastane 1 yaş altı bebekle kaynıyordu hep aynı şikayet Allahım korusun yavrularımızı
Talya-merve muhammedenes27 aminn canımm bütün şifa bekleyen bebekler iyileşir inşallah, soğana karanfil sokuştur birkaç tane öyle duymuştum bende. Yarın doktorumuza yazıcam ihmal edilicek gibi değil ya uyuyamıyor ki yavrumm 😞😞
zeynepzeze 3 gündür burun akıntısı ve tıkanıklık vardı bugün öksürük ve ateş çıktı. Sonuç antibiyotik hava ve alerji şurubu 😔 Umarım siz atlatırsınız. Kaynamış suyu bir kaba koyun kucağınıza bebeğinizi alıp üzerinize bir örtü örtün o buhar da 10 dakika durun. Çok faydası oluyor. Bu arada doktor tavsiyesi. Deneyin çok etkili oluyor