Gokce320 Bugün ütü yapmıştım normalde yaptığım gibi ulaşamayacağı yere kaldırım ama işimiz vardı dışarı çıkacaktık giyinmiştik oğlum eşimin kucağındaydı en son bende çöpleri alıyordum giderken atarız diye o arada eşim yere bırakmış o da gitmiş ütüye yüzüne değdirmiş yanağı yandı uzun çizik halinde su topladı çok moralim bozuldu çok üzüldüm izi kalır mı kalmaması için ne yapmam lazım eczaneden krem aldık ama iyi gelir mi bilmiyorum öneriniz var mı şu iyş gelir dediğiniz iz kalırsa diye çok kafama takıyorum uyku uyuyamadım
simseklivekalpli Gokce320 geçmiş olsun. Kızım da fırın tepsisine değdirmisti elini. Varsa şu an aloe Vera sürebilirsiniz. Silverdin, hametan, madecasol, kantaron yağı sürebilirsiniz iz kalmasın geçti kızımın elinde iz kalmadı.
Yesmaryesmar Gokce320 silverdin evet ama doktor görsün ona göre ya karışım veriyor ya krem benim kızımın bacagına cay cöküldü cok ufak yanık vardı karısım verdi iz kalmaması icin yani farklı kremleri karıstırıp sürdüm ve iz kalmadı korkmuştum baya kalacak diye
balyavrum Gokce320 Çok geçmiş olsun. Silverdin sürmeye devam edin bi zaman sonra ( bizimki 5. gün patlamıştı) su toplanan yer patlayacak daha sonra kantaron yağı sabah akşam sürebilirsiniz. Soba yanığıydı. Eli çok kötüydü. Elhamdulillah geçti.
Gokce320 simseklivekalpli oy kurban olurum ya siz ne sürmüştünüz hangisi işe yaradı inşallah bizde de iz kalmaz bir de yüzünde diye daha da çok üzüldüm
simseklivekalpli Gokce320 yok verdiği kremler de iyi kremler. Açıkçası kantaron vardı evde onu sürmüşümdur. 4 5 sene olmuştur net hatırlamıyorum. Siz diyince aklıma geldi. İnce tabaka halinde aksatmadan sürün toparlar insaAllah 🩷