muhendissanne Merhaba,26 günlük bebeğim sürekli boğulma yaşıyor. Gün içinde 2-3 defa kendi tükürüğünden boğuluyor gibi oluyor. Ve boğulmadan sonra gözleri sabit kalıyor, sırtına 1-2 defa vurunca kendine geliyor. Sizce normal mi? Çok panik oluyorum.
iremm58 muhendissanne benımkıde tükürüğünü kacırdı bogazına ama öyle 1 2 sn değil 1 kaç dk gitti resmen hemlic manevrası felan yaptım evde de tektim ömrümden yıllar gitti o bi kaç dk çok iyi anlıyorum sizi
maygirl muhendissanne Bunun videosunu cekin dokrorunuza gosterin.Ben bunu ilk 4 ay cok yasadim 3 aylukken kosa kosa acile gttmizi bliriz buyuzden morarip bogulmustu resmen ve yutkunma sirasinda bogazindan yutkunuyormuscasina sesini duyardim.bu konu yuzinden okadr cok doktora gttim ki ikna olamiyordum cunku.Ewet saglikli bebekti ama bu neydi anlayamamistik..En son profesor tawsiye uzerine farkli bi sehirde olan bi doktra gttik bazi bebeklerin gırtlak yapısı anne karninda tam gelismis olmaz buyuzden bunlar olur.Hastalik degil bu ek gıda donemine kadar geçer gecmesede azalır 1 yasina kadar tamamen geçer demisti.Bu anda ne yapmam lazim demistim.ayaklaindan bas asagi tut belinden surtina dogru avuc ici ckurlugunda vayabsca asaidan yukari wur yapcain baska bsey yok demisti.hep oyle yaptik..4 ayda azaldi snra tamamen gecti..Ama buna gazda neden olur skıştirablir.ve timus bezide neden olabliyormus siz yine videosunu cekip iyi bi uzmana gosterin.Nornal bsey olabliyor ama asıl nedenini emin olmak onemli bnce.Cunku ilk 4 ay biz kızım uyurken basidan ayrilamazdik eşimle nobetlese beklerdik uyanana kadar boyle durumlardan dolayı.