aliyekartal Selamlar herkese 11 ay olmak üzere bebeğim var gündüz kaç uyku yapıyorsunuz ve ortalama saatleriniz nasıl? Her bebek farklı tabi ki ama günde 3 uyku yapan arkadaşlar ortalama uyku saatlerini yazabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler 🌸
Pamukhanim_ aliyekartal 10 ay 4 günlük bizim değişiyor gündüz 3 uyku toplam 6 saat uyuduğu bile oluyor ama gece uykusunu etkilemiyor gündüz kaç saat uyursa uyusun gece uykusunu 9 saatten fazla asla uyumuyor
agustosbocegimm1608 aliyekartal 3 uyku yapıyoruz. 6 bucuk uyanıs 8 bucuk ya da 9 da ilk uyku bir saat uyuyo. 1 de ikinci uyku. 5 te üçüncü uyku. 1 saatten fazla uyumuyo zaten 10 da da gece uykusuna geciyo
mamabear_ aliyekartal 2 uyku yapıyordu. İlk uykusuna 3 saat sonra yatıyordu. Uyandıktan 4 saat sonra da 2. Uykuyu yapıyordu. Aynı şekilde 4 saat sonra da gece uykusu. 12 aylık hala aynı düzendeyiz. Bazen +- 15 dk falan oynuyor
papatyam-34 aliyekartal 10ay 6günlük kızım 3 uyku yapıyordu sabah 7 de uyanıp 8.30-9.30 arası 1.uykusu oluyordu 12.00-14.00 ikinci uyku ve 16.30-17.30 üçüncü uykusu oluyordu gece uykusu da 20.30-21.00 arası idi ama gece uykusuna geçmesi çok zorlamaya başlayınca 2 uykuya düştük şimdi 09.30-11.30 arası ilk uyku 15.00-16.00 ikinci uyku ve 20.30 gece uykusu oluyor direnmeyi bıraktı çok şükür
aliyekartal @“duyguunal” Pamukhanim_ ben çözemedim ya 2 uyku mu yaptırsam 3 uyku mu yaptırsam. 2 uyku yaptırdığım zamanlar fark ediyorum ki gece uykusuna geçirdiğimi sanarken tekrar kalkıyor. Bugün artık bu duruma çözüm bulmaya karar verdim 😂 son uykusunu 19.15 gibi yaptı ve 20.00 gibi kalktı gözlemliyorum bakalım düzene koyucam inşallah 🙏🏼
aliyekartal agustosbocegimm1608 bizim sabah 8-9 arası uyanış oluyor duruma göre 11-12 gibi ilk uykuya geçiş sonrasında ikinci uyku 3-4 arası bazen 5 e kayıyor uyuması sonrası işte sonrası hiç belli olmuyor buraya kadar okey ama burdan sonrası muamma 😂
Pamukhanim_ aliyekartal bende arayarak buldum şunu fark ettim gece uykusuna 20.00 gibi geçince gece mutlaka kalkıp 1-2 saat uyanık kalıyor ama böyle gündüz fazla uyuyup 21-22 gibi gece uykusuna geçince 6 ya kadar uyuyor bizim hemde gündüz güzel uyuyunca huzurlu oluyor
aliyekartal mamabear_ benim bebeğim 4 saat asla durmuyor max 2.30 -3 saat sonrasında emerek uyuduğu için emzirdiğim gibi dalıyor
agustosbocegimm1608 aliyekartal gec uyanıyorsa 2 uyku yaptırın bence birde uyku saatlerini gözlemleyin bizim hep birer saat hiç değişmiyo dısarıya cıkmadıgımız sürece evimizde düzen bu sekilde saatlerimiz hep
aliyekartal agustosbocegimm1608 dediğim gibi iki uyku yaptırmayı deniyorum olmuyor abisi var 5 yaşına girecek ve 21.30 gibi yatırıyorum ama küçüğüm tekrar kalkıyor ve uykuya dönmüyor
aliyekartal papatyam-34 bugün yatış kalkış ve kaç uyku yaptığını gözlemliyorum yarında gözlemleyip ona göre yol çizmeyi düşünüyorum inşallah yapıcam artık bende 🙏🏼