mucizemm94 Baza altı çok karışıktı hepsi düzene girdi. dolap içleri düzenleyicileri alacağım takıntı başladı bende herşey düzenli sıra sıra duracak 😁 başak burcu olunca haliyle sizde evinizde sürekli bir şey degistirirmisiniz?
KendiEvimdeDeplasmandayim mucizemm94 gurbette yaşıyorum gelen kalıyo o yüzden yatak yorgan yastığım çok var. Bazamın altı aşırı kalabalık başka depolama alanım yok. Vakumlu hurçlara koyuyorum ama bazen 2hafta da bir geliyolar sıkılıyorum artık sürekli vakumlamaktan. Yani bazen düzenli bazen düzensiz. Ama ev olarak düzenimiz var
eymenku mucizemm94 düzen hastasıyım herşeyin hurclu kutuludur hatta hurcun içine bile hurclarla koyduklarım oluyor boy sırası renk sırası falan var 😅😅 tabi çocuktan sonra biraz bozuldu düzen
Esoz1110 mucizemm94 Ne güzel olmuş elinize sağlık bende severim düzen ama üşenirim öyle cok kafama takamıyorum sanırım kızımdan sonra nefes aldığıma şükreder oldum😅
cemreninannesi_ mucizemm94 bende gereksiz eşyaları sürekli veririm veya atarım. Minimal eşya severim. Dağınıklıktan düzensizlikten nefret ederim. Devamlı düzenleyici satın alırım :) başak burcuyum bu arada bende 🌸 bazanızın altı çok güzel olmuş benimde aynı harçlardan var epey geniş toparlıyor :)
mucizemm94 KendiEvimdeDeplasmandayim dolap var büyük oraya koyuyorum yorganları dolap içlerine organize alsammi gerekli mi kararsız kaldım çok karışık yarında oraları duzenleyecegim baza altı yapmak bile iki saatimi aldi
mucizemm94 Esoz1110 bende daha yeni yeni düzen sokmaya çalışıyorum bebek olunca herşey zor oluyor yapmak
KendiEvimdeDeplasmandayim mucizemm94 dolap içine uygun hurç aldım ben sık kullandıklarımı normal koyuyorum az kullandıklarımı alt tarafa hurca koyuyorum. Altlar hep hurç yani karışık görünmüyo. Komple düzenleyiciyle uğraşamam kendim ama siz başak burcuymuşsunuz sevebilirsiniz 😂
mucizemm94 cemreninannesi_ aynen başak burcu titiz düzen sever evin her yeri yavaş yavaş düzene girecek inşallah teşekkürler 😊
mucizemm94 KendiEvimdeDeplasmandayim dolap içlerine de hurç almam lazım için ferahliyor böyle düzen olunca 😁
mondecaidensecmeler mucizemm94 tabiki düzen severim. Düzenli ve temiz olunca kafam rahatlar, ben bazamin altını her yaz ve kis temizliğinde temizlerim,duzenlerim. 2 haftada bir dolaplarimi siler duzenlerim.
mucizemm94 mondecaidensecmeler neyle temizliyorsunuz bazanin içini bazen kararıyor altları böyle hurclara koyunca iyi oldu
mehker0911 Düzen hastasıyımdır evim boş nereydeyse. Koltuk takımı TV ünitesi yemek masası ve yatak odası takımı var😁 biblo tablo çiçek böcek hiç yok 😁 evin en kalabalık odası oğlumun odası🥹🥲
canmanayvesuyu mucizemm94 ben de severim ama bebişten sonra iyice salmıştım şimdi toparlamaya çalışıyorum 🫠
mehker0911 mucizemm94 ya aslında başkasının evinde aşırı bayılıyorum dekorasyona kalabalık odalara biblolara süslere falan ama kendi evimde asla. Bi suee sonra beni boğar biliyorum. Bir de temizlik yaparken ayağıma dolasmayacak bişeyler sinirlenirum. Bütün eşyalarım ayaklidir mesela altlarını temizlemeden rahat edemem. Robotum da rahat gezmeli😁