ezgiarzkk BalkizimBaloglum2 evet ama onlar bitin yavruları oluyor onlardan kurtarmanız lazım inanın yoksa çok hızlı çoğalıyor
ezgiarzkk BalkizimBaloglum2 yani sakın zor gelmesin inanıyorum çok sinir bozucu birşey ama bit tarağından yardım Alara küçük küçük ayırarak yapın ellerinizle çekin yoksa çok uzun süre kalır Allah korusun çünkü bit bir günde çok fazla üreyen bir canlıymış benim kardeşimin başına da geldi biz çok çekmiştik ondan diyorum :(
BalkizimBaloglum2 MutluPrensesAnnesi yarın yine yapicam 2 kullanımlık bisey canim 500 tl verdim ınanki
BalkizimBaloglum2 ezgiarzkk teşekkür ederim tavsiye için inşallah bir an önce kurtulmak nasip olur 😵💫
Birdunyabircennetannesiii BalkizimBaloglum2 Canım çok normal Ben 8. Sınıfa kadar bitlendim Annem temizler yollardı temizlemeyenler yüzünden tekrar bitlenirdim mesela Endişe etmeyin İlk kullanımda çok etki görürsünüz Benim zamanında yoktu annem kafama böcek ilacı bile sıkmıştı sen düşün😅 Aman dikkat size de geçmesin tülbent takın tamamen geçtiğine emin olana kadar Birde boyalı saça bit gelmiyor Annem bitler gitsin diye küçücük değdirmişti boya Harbi boyayı sürdükten sonra hiç bitlenmedim Saçlarını kısaltın eğer zorlanırsanız
12betul BalkizimBaloglum2 Kız korkma sık sık tara tek tek temizle geçiyor vallaha . Şimdi küçük 7 aylık onu saymıyorum . Diğer kızlarım 13 11 yaşlarında . Senede 2 defa muhakkak bitlenirler 13 yaşında ki pek olmaz ama ortanca muhakkak. Olur Çünkü okuldan bulaşıyor . Ben bit tarağı ile tarıyorum 2 defa hemde duş aldırıp . Sonra tek tek kontrol ediyorum geçiyor cidden . Henüz bana bulaşmadı .
BalkizimBaloglum2 12betul ay inşallah geçer bugün tam 2 saat taradım yarında sirkeli suyla yikayip tarayacagim bakalım
Tubanurrr BalkizimBaloglum2 temiz ya da pis olmasıyla alakası yok parkta dışarıda bir yerde geçmiştir ben yurt yaşıyorum bizim aldığımız şampuan in üstünde on gün boyunca yıkayıp tarayın yazıyor du 2 sene önce kreşte geçmişti maalesef ben yaptırdığım için bana da geçmişti
yavruaslanlar paranit al sür cnm beklet yarım saat yıka tara sık tarakla 2 gün snra tekrarla taraklarını sırkeli suda beklet 15 dakka tokalarınıda dahil sirkeli su beklet yastıklarını her dustan snra değiştir biter gider telaş etme cnm
BalkizimBaloglum2 yavruaslanlar teşekkür ederim paraniit bugün kullandım 2 gün sonramı uygulayayim geri kalanını
sjhdje BalkizimBaloglum2 o gelmeyenler sirke işte buyuyunce bit olacaklar onları hiç koymayın saçında temizleyin tek tek