Gamzelikiz_34 Tatlican vallahi abla ya zor ya çocuğu uyutuyorum büyük uyandırıyor kızı büyük uyusun küçük uyanıyor vallaha zor🥹
Tatlican Gamzelikiz_34 Büyüdüklerinde rahat edeceksin😄Erva dün tutturdu ütü yapıcam verdim ama yanında bekledim bayagı yaptı ver derim vermez🙈ama tehlikeli iş bu
Gamzelikiz_34 Tatlican aynen abla da aman aman dikkat etmemiz lazım çocuklara büyüdükleri zaman dertleri çıkar😆😄
Cileklimilkshake Gamzelikiz_34 kızım🫣 bide o kadar yavaş konuşuyor ve bi olayı uzatarak anlatıyor resmen Çin işkencesi gibi 🤣🤣🤣
Nanem123 Gamzelikiz_34 5 yaşındaki oğlum Allahım bir çene var susmak bilmiyor herşeyi inciğine cinciğine kadar soruyor 😂
Nanem123 Gamzelikiz_34 aynen öyle benim oğlum geç konuşan bir çocuk hep konuşmuyor diye üzülürdüm nerden bileyim böyle olacağını 😂😂😂
Nanem123 Gamzelikiz_34 aynen öyle benim oğlum geç konuşan bir çocuk hep konuşmuyor diye üzülürdüm nerden bileyim böyle olacağını 😂😂😂
Gamzelikiz_34 Nanem123 zaten öyle oluyor üzülüyoruz niye konuşmuyor niye etme diyor en sonunda konuşuyor başımızı yiyor😆😅 Rabbim sağlık versin çocuklarımıza🥰