Gamzelikiz_34 Elfgrn iki tane kızım var büyük kızım var beş yaşına girecek az kaldı o çok konuşuyor şimdi küçük kızım da var o da konuşuyor daha küçük mırıldanıyor o da konuşkan olacak bayağı öyle görünüyor😅🤣
Elfgrn Gamzelikiz_34 Ooo 1. kız büyükmüş maşallah konuşsun boşver açık olur hem hayata, maşallah maşallah Rabbim nazar değdirmesin
Gamzelikiz_34 oylesinebiri__ kız yemin bir de dişleri çıktı ya bu bebeklerin ısırıyorlar öyle benim kız on aylık 26 günlük isiriyor durmadan😆
Gamzelikiz_34 simseklivekalpli 😆🤣 ben de diyordum şu görümceye çekmesin dedim o görümce gibi konuşuyor😆🤣
JuliJuli06 Gamzelikiz_34 gunduz oglum aksam babasi 😂 ben ancak temizlik bulasik yaparken soylenirsem soyleniyorum ancak o zaman konusuyorum sagolsunlar😂
Gamzelikiz_34 forumgurmesi vallahi bir tanem benim kız da durmaz ya sus diyorum susmuyor tamam kızım diyorum yok bir de dinlemiyorum diye bana kızıyor🤣🥹
JuliJuli06 Gamzelikiz_34 aynen oyle hic sorma neyseki kendim kendimi dinliyor bazen hak veriyor bazen kendi kendimle kavga edip konuyu kapatiyoruz😂