Ya o kadar hevesleniyorum milletten özeniyorum güzel güzel etkinlikler hazılıyorum etkinlik kitapları alıyorum ama yok 20 aylık boğuşmak zıplamak 3 tekerlekli motoruna binmek ve sürekli mutfaktan bişeyler istemek dışında evde yaptığımız hiç bişey yok etkinlik kitapları alıyorum çeşit çeşit cırtlı çıkartmalı boyamalı sulu oturuyor bikaç karalama yapıyor sonrada yırtıp atıyor fırlatıyor kalkıp gidiyor etkinlik hazırlıyorum örnek veriyorum işte kutunun içine köpük yapıyorum altına oyuncaklar hadi onları bulalım diyorum eline süzgeç cımbız falan farklı materyaller veriyorum diğer oyuncakları da içine atıyor sonrada kutuyu kaldırıp dökmek istiyor sulu oyun hazırlıyorum balık atıyorum olta veriyorum tutsun yakalasın falan diye kaldırıp suyu döküyor yani deli olucam artık şimdi yine oturttum görmediği bi etkinlik kitabı anlatıyorum güzelce gösteriyorum şarkılı söylüyorum sever dikkatini çeker beni dinler diye yok kitabın aparatlarını fırlattı kitabı da olduğu gibi karalayıp yırttı sinirlendim kaldırdım bu sefer başladı ağlamaya o ağladıkça ben daha da gerildim siz ne durumdasınız ya ben mi yapamıyorum oyun grubuna götürüyorum orda da duyusal etkinlikleri kurcalıyor yapıyor dans falan ediyor katılıyor ama boyama falan varsa 1-2 parmak sürüp kalkıyor napıcam hiç bişey yapamayacak mıyız nasıl oynayacağımı şaşırdım artık oynamak istemiyorum çocuğumla