patilikahkaha Kızlar selam, şehir hastanesinde sünnette genel anestezi yapıyorlarmış hem de yeni doğan sünneti yapılmıyormuş. Selçuk’ta lokal anesteziyle sünnet yapıldığını duydum. Orada bebeğini sünnet yaptıran var mı? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
3prensannesi_ patilikahkaha merhaba ben 4,5 aylık oğlum için muayene oldum fakat geç bir tarih verildi o yüzden evde yaptırmaya karar verdim dr. Tamer Sekmenli.. Bu dra görümcem ve yine bir akrabamız sünnet yaptırdı memnun kaldılar çok ağlamadı bile bebeklerimiz dediler bizde o dra gidecektik fakat çok yoğun dr. Verdiği tarih 4 ay sonrasıydı biz istemedik bebeğim büyüyecek hareketlenecek şuan yaptıralım istedik evde yaptıracaz yarın
3prensannesi_ patilikahkaha lokal anestezi ile yapıyor o doktor, selçuk tıpta çocuk cerrahı tamer Sekmenli
patilikahkaha 3prensannesi_ Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Sadece Tamer hoca mı yapıyor sünneti diğer hocalar yapmıyor mu?
patilikahkaha 3prensannesi_ Anladım, sağ olun. Bize de doktorumuz başka bir doktoru söyledi arkadaşım dedi bakalım biz de ona gideceğiz