acemianne___ stillwasser iki hafta önce bizde girdik ev için inşallah alırız yani tamamen alırsam yazarım buraya net suan ne desem yalan olur
Ebrar27 stillwasser walla benim arkadaşım fuzuleve yazıldı 3 ay sonra çıktı evi aldı 5 yıl önce..alanlar var ama 3 ayda çıkanda var 1 yıl sonra çıkanda var kurada
handemiyy stillwasser fuzulev annemlere 5 yıldır çıkmıyor. Ama normalde güvenilir yani mesele kurada çıkmaması sadece
sellenophile stillwasser 2 ay sonra evimizi aralıkta da bir tane daha arabamızı alıcaz inşallah güvenilir yani teslimat bekliyoruz sürekli fuzüldeyiz biz
zenginoldum sellenophile normal evi olan , ev alabilir mi ordan. Yani hic evi olmayana mi oncelik var?
pantenkelebek sellenophile ne kadar ödeme yapıyorsunuz ona ve kura yapılırken yaşadığınız şehir içindeki başvurulara göre mi yapılıyor yoksa ülke genelinde bi çekiliş mi bu
tkut sellenophile bizim bir evimiz var ikinci ev için başvuru yapsak etkiliyor mu kura yi birde meblağ olarak biraz fazla miktarla giriş yapsak kurayi etkiliyor mu
ebru3457 zenginoldum herkes alabiliyor isterse 10 tane evin olsun çekilişle zaten şans işi sadece ödemelerinizi düzenli ve zamanında yapmanız önemli
ebru3457 ozbii onun için gidip konuşmanız gerekiyor projeye ve ne kadarlık eve girdiğinize bağlı birde peşinat vermeden de girebiliyorsunuz çekilişliye ama katılımpayı ödemeniz gerekiyor 100-150 bin felan sanırım ama oda işte miktara göre değişiyor
Biprensannesig tkut peşinatla kurasız gitebiliyorsun biz gecen ay girdik aralıkta evi alacagız Allah nasip ederse
tkut acemianne___ nasıl oluyor yani biraz aciklarmisiniz ne kadar para verdiniz ve alacağınız gün nasıl kesin oluyor verdiğiniz miktara göre mi
tkut acemianne___ benim hiç bilgim yok o yüzden soruyorum eşim araştırmıştı bizde girelim demişti ama çok üstünde duramamistik
dunyambebegim sellenophile anlatabilir misinjz ya mesrla giriste neye gore para belirleniyor mesela hem evi hem arabayi anlatir misiniz be kadar verdiniz ne kadar beklediniz ev cikjnca faiz alniyorlar mi odemeler nasil oluyor
acemianne___ ebru3457 200 peşinat verdik 84 dosya masrafı verdik , aylık 30 taksit , mart ayinda 1.milyon 200 bin alacağız