ElisaninAnnesi_ simseklivekalpli 5 çocuğum var kızlarımın biri 10 biri 9 biri 7 diğeri 1 yaşında oğlumda 4 yaşında
Birdunyabircennetannesiii simseklivekalpli Bir cennet kuşu kızım var 5 yaşına girecek bu ay cennette 🕊️ Birde oğluşum var 4 yaşında ♥️
simseklivekalpli Birdunyabircennetannesiii yaaa 🥹 Rabbim cennet kuşuna cennette kavuşmayı, oglusunuzu da sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin 🩶
Prensesannesi32 simseklivekalpli inişli çıkışlı ama anlayışla karşılıyorum suanlik sorun yok gibi arkadaş gibiyiz zaten
pozimom simseklivekalpli 2 .. biri cennette 3 aylık olarak kaldı biri yanimda 16 bucuk aylık oğullarım.. 😘😍
simseklivekalpli pozimom Rabbim cennet kuşuna cennette kavuşmayı, oğlunuzu da sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin 🩵🩵
Papatkokusu123 simseklivekalpli Benim de 3 tane çocuğum var Kızım 4 yaşında Oğlum 28 aylık Biride bu ayın sonunda kucağımda olucak inşallah 🥰
Acemiiianne Papatkokusu123 3. Çocuğa nasıl cesaret ettiniz ben de şuan hamile kalsam sizin gibi olurum 🤣
Mariposa simseklivekalpli 2,5 cocuum var 🫠 Buyuk kizim 6 Kucuk kizim 3 Oglusum 🤰🏻 5 aylik Aralikta aramiza katilacak 🤲
melofndkc Mariposa 3 yaş aralığı nasıl oluyor acaba benim de kızım 2 yaşında ve 7 haftalık hamileyim, çok korkuyorum ama