minnakveannesi Poyrazmom0 bence böyle hazırlara hiç para vermeye gerek yok çikolata sos tarifi yazarsanız youtube da çok basit ve lezzetli tarifler çıkıyo bi kere denedikten sonra bi daha hazır almadım
Poyrazmom0 minnakveannesi tabi ki hazırın tadı daha hoş geliyor ama şimdi bakayım bi yapılışlarina 🙏🏼
26nur Poyrazmom0 pastanın üstüne bunu kullanacaksan şutu az kullanman lazım yada 2 paket te tek paket gibi süt koyman gerek
zenginoldum SistemYavasAmaCalisiyor sonra bu sosu pastaya veya keke dökunce donuyor mu, civik mi kaliyor?
SistemYavasAmaCalisiyor zenginoldum çikolata sosu gibi akışkan bir sos oluyor. Borcamda yapılan sütlü tatlılara da çok yakışıyor. Çok şiddetli tavsiyedir 🤩
zenginoldum SistemYavasAmaCalisiyor bunu herjes bilmez dimi? Herkesin bilmedigi yemek tuyolarini ögrenmeyi seviyorum.:) mesela benim keklerim cok kabarir hatta taşar, ben maden suyuyla yaparm
SistemYavasAmaCalisiyor zenginoldum herkes bilmez 🤣 ahaha. Ben de maden suyuyla yaparım ve iki kabartma tozu koyarım 🤩
Poyrazmom0 SistemYavasAmaCalisiyor kız sonra keki arşa çıkarmayın da 😂 maşallah ne güzel kabartiyorsunuz 😊😅
zenginoldum SistemYavasAmaCalisiyor kanka bi yemek kaşigi da nişasta koy un ile beraber. Nişasta keki göz göz yapiyor
zenginoldum Poyrazmom0 tavsiye ederim. Yarım şise sade maden suyu ,hem böreģi hemee keki gusel kabartiyor :)
zenginoldum Poyrazmom0 hatta sarmayi sardiktan sonra 1 şise maden suyununu uzerine gezdirir oyle pisiririm kararmaz ve hizli pişer