demetdenizc Layddiana 38.5 ve sonrası ateş sayılıyor havalar çok sıcakken vücut ısısının artması da normal gün içinde siz takip etmeye devam edin isterseniz🌼
Hep_oyle_olur_zaten Layddiana 37.5 üstü ateş kabul edilir ama mesela 37.6 hemen ateş düşürücü verme bence ateş de vücudun savunma sistemi geliştirmesini sağlar 38 falan olursa verebilirsin
Pamukhanim_ Layddiana dişten kaynaklıdır 37.5 üzeri ateş sayılıyor bebim kızımın diş zamanı hep o aralikta oluyor 10 aylık benimkide
byrmm Layddiana bol suya sok ıslak bez koy diner ateşi. Eğer nefes alışverişi çok hızlı değilse yükselmez fazla korkma. Diş ateşidir . Üç gün hafif sürdü benim kızımında. 7 aylık.
Layddiana demetdenizc dünden beri huzursuz teşekkür ederim calpol verdim diş mi hastalık mı bilmiyorum geçmezse bi acile götüreceğim
Layddiana Pamukhanim_ peki ne yaptınız hiçbir şey yemiyor sadece emiyor biraz bez ıslatıp koydum en son 37,2 ydi
Pamukhanim_ Layddiana benim kızım normalde de yemiyor o yüzden pek bişey yapmıyorum maşallah biz dişi pek zorlanmadan atlatıyoruz ateşi içinde serin tutuyorum düşüyor
Birdunyabircennetannesiii Hayır değil 38 üzeri ateş sayılır 38.5 üzeri yüksek ateş sayılır Şuan yapmanız gereken üstünü soyup odayı serinletmeniz