elena1 Merhaba kızlar 🌸. Rop testi yaptiran var mı acaba. Bebeğim 34+3 doğdu Premature, doğdu hastane rop testi yaptırın çok önemli diye söylediler. Ayın 12 sinde ramdevumuz var ama ben çok korkuyorum. yaptiran, bilen varsa tecrübenizi yazabili mısınız. P.s. Yabancıyım ve bişey doğru yazmadisam yargılamayın. 🌸🥰 Güzel günler diliyorum ♥️
saripapatyam_ elena1 günaydın canım benim kızım 31 haftalık doğdu. Erken doğum olduğu için çok önemli aksatma ihmal etme. Bebeklerin iç göz damarlarına bakılır. Damla damlatılarak bakılır acılı işlem değildir. Erken doğduğu için yeteri kadar gelişmemiş olabilir mi diye aslında erken tanı.
seheryusufege elena1 Bende 34+ 4 de doğum yaptım aynı şekilde rop muaynesi olduk kesinlikle yaptır çok önemli bir muayne zaten gözünde bir sorun yoksa rop dosyanı kapatıyorlar bir yaşında göz doktoruna muayne ol dıyorlar .
Eylulzeynep8 elena1 Çok zor oluyor malesef çok ağlıyorlar, ama hemen bitiyor onun iyiliği için öyle düşünün. Önemli birsey Allah korusun göz damarlari gelişmediyse müdahale şansı oluyor. Bizde 2 defa hastane de yapılmış 2 defa da biz götürdük kendimi o ara tuttum çünkü dayanamazsaniz görmeyin diyorlar en azindan yaninda olayım dedim
jdjdkdkdk Prematürelerde rop çok önemli , zor da değil korkmayın , merak etmeyin önce göz damlası damlatıyorlar sonra da muayene oluyor erken tanı tedavi her zaman iyidir çok geçmiş olsun
elena1 ♥️ herkese çok teşekkür ederim 🥰 moral verdiniz. Randevu almıştım zaten. Ama Google fotoğrafları baktimda biraz korkmuştum . Sağolun 🙏🏼❤️
elena1 esalm çam ve sakura şehir hastanesinde yaptirdim. Sgk karşılıyor. Eğitim araştırma hastanelerde oluyor sadece. Ama randevu almak çok zor. Özelde da var Googlede bakarsaniz . Ben bir kaç yerde sordum ve 6-7 bin arasi söylediler.