Mlkmstf Merhabalar evin girişi için petek üstüne böyle yapılmış üst duvar çok boş duruyor girişte ayna olduğu için ayna değilde mesela napılabir veya bir obje flan mı koymam gerekiyor bakar mısınız 
Ladybugs Mlkmstf duvara dekoratif ledli bi ayna ve petek üstüne de bi kaç aksesuar koku çubuğu güzel olur
PoppyDaNeer Mlkmstf Duvar kağıtları böyle mi kullanıyorsunuz? Siyah çerçeveli biraz büyük olacak ama kare şeklinde olanlardan alıp fotoğraf asın bence.
Mlkmstf Ladybugs burası tam kapının karşısı ve kapının girişine ledli ayna yapılmış onun için ayna olduğu için tekrar ayna olmasın dedik 
Ladybugs Mlkmstf anlıyorum o zaman petek üstüne bi kaç şık aksesuar yeterli olur bence çünkü duvar kağıdı var ve hareketli tablo güzel durmaz bence göz yorar
Mlkmstf Ladybugs aynen ve normal tablolar da yakışmaz diye düşünüyorum zaten duvar aplikleri yaprak ve haraketli olduğu için sadece objeyle güxel durur mu acaba
theAna Mlkmstf duvar kağıdı karıştırıyor olayı 😀 sadece kalorifer üzerine aksesuar gibi bir şeyler de eklenebilir
Mlkmstf theAna evettt duvar kağıdı haraketli ve aplikler gri yaprak şeklinde yani çokkk karmaşık olmasın diye bir iki objeyle bitirelim bence 😀
Mlkmstf PoppyDaNeer yani aslında duvar kağıdı tam net belli olmuyor ama şimdiki halini arayım tam olarak böyle şuan  Ve apliğin yanı zaten o görünen petek kısmı var
PoppyDaNeer Mlkmstf Diğer fotoğrafta sarımsı duruyordu, böyle daha iyi o zaman🤣 Dediğim gibi yaparsanız şık durur bence.
Mlkmstf PoppyDaNeer aaa evet şimdi farkettim led yandığı için öyle çıkmış olabilir bende diyorum neden böyle mi kullanıyorsunuz dediniz 😀
ChatGPTanne_ Mlkmstf böyle 6 lı küçük çerçeveler alıp içine siyah beyaz fotoğraflı aile resimleri katıyorlar 3 üstte 3 altta şeklinde en tepeye de uzun çubuk led katıyorlar Tahtanın üstüne de mesela dior kitapları katabilirsin oda kokusu çocuklu olanlardan