deletedmom719 Aselhayal evet çıkarıyorum. Zaten gündüzleri hep çorapla oldukları için gece hava almalı. gece de zaten yorgan altında oluyor sıkıntı olmaz 😊
Haribo42 Aselhayal geceleri 40 i ciktiktan slnra daha corap hic diydirmedjm ayaklari firin gibi oluyor ztn usumuyorlar
Gamzee88 Aselhayal oğlum 8.5 aylık gece Çorapla yatıyor ,çünkü uyku tulumu giymeyi sevmiyor ve üstünü sürekli açan bir bebek😍o yüzden çıkartmıyorum ben
nur_eayni_h Seherronya yok yok üşümez 5 aylığız 2 aylıktan beri çorapsız yatıyor, zaten ayak savunmaya geçip kendi kendini ısıtmaya çalışıyor bu şekilde. 🌸Üstelik kan dolaşımını zayıflatıyor bence çıkarmalısınız çorabını
Muhammedd23 Seherronya Aselhayal Bebeğin kan dolaşımı için üşümemesi için ayağının mantar olmaması için çıkarmamız lazım
Karsimasaldakikiz Gerekir mi ki ben de bekleyeyim. Kış ya ne bileyim ev sıcak ama ben kızımın külotlu çorabını hiç çıkarmıyorum 🙄 sadece altını açtığımda hep 15 dk çıplak bırakırım havalansın diye
Haribo42 Karsimasaldakikiz ay yazik kiz kulltlu corap ztn basli basina zarar bizim bi tanidikndoktor asla onermiyodu vokndar olmayan tayt giydirin diyodu soguksa kanlari atn az o iyice kan dolasimini azaltiyor
Huzurkokulum Karsimasaldakikiz kilotlu corapla niye yatiriyosun cocugu kan dolasimini engeller naptin sen iki kat giydir altina yinede kilotlu corap giydirme.gunduz giydir yazik cocuga rahatta edemez.
MarlaSinger Karsimasaldakikiz külotlu çorap çok sıkıntı ama ya. Çok baskı uygular bacaklara damarlara
Karsimasaldakikiz Haribo42 Huzurkokulum ya çorap sıkı değil daha 3 aylık ben 6-9 ay giydiriyorum bol olsun diye. ne bileyim ben gaz oluyor ayakları üşüyünce diye bir giydirdik bir daha korktum çorapsız gezdirmeye. Bizim ev de 23-24 derece halbuki. Ben az giydirmeyi de bilmiyorum galiba 🙄 neyse çıkarayım şu çorabı 🙄
Sevvalaydin Aselhayal giydirilmemeli 40 ciktigindan beri giydirmiyorum ben cunku insan uyudugunda kan dolasimi yavaslar zaten corap giydiriginizde o da ekstra yavaslatir o an zarar vermesede genel olarak ileriye donuk vucuda zararli sadece bebek icin degil yetiskinler icinde oyle birde nasil alisirsa oyle gider benm kiz uyuyuo ustune incecik birsey ortuyorum kda 23 derece ama hic ayaklarinn yuzunun soguk oldugunu yakalamadim daha gayet iyi oluyor bende uyurken usuyup ortunsem bile hep ayakkarimi cikrrm mesela :)
Fatmaykul Aselhayal oğlumu 2 aylık olduğu zamandan beri çorapsız ve pijama giydirerek uyutuyorum. Şimdi 4 aylık. Az önce Eşim de aynı şeyi söylüyordu ya ayakları üsür mu diye. Dedim senin ayağın yorgan altında üsüyor mu? Hayır dedi. O zaman o da üşümez dedim 😄
Huzurkokulum Aselhayal ben normalde giydirmiyodum bebegim ustunu hic ortturmuyor orttugum zaman hemen uyaniyor irtmeyincede ayaklari buz gibi oldugunu farkettim lcw den corapli alt aldim o cok iyi hem bilek kismi rahat skmiyo hemde ustunu ortmedigim icin usumuyo tavsiye ederim
Aselhayal Huzurkokulum onu deneyeyim birde o zamn zaten ince tulum giydiriyorm artık kıslık tulum sıcak oluyor
Sevdanurrrrrrr Aselhayal çıkarıyorum bende çorapları ama anası kılıklı yorgan dan dışarı çıkıyor ayaklarını
Serene Aselhayal Evet çıkarıyorum.Doğduğundan beri hiç çorapla yatırmadım.Küçükken ayaklı altlardan giydirdim sadece,sonrasında da çıplak ayak yatırdım.Şuan 17 aylığız,uyku tulumuyla yatıyor ayakları çıplak hep.Çorapla yatmak yetişkinler için bile zararlı.