hdmrlp Bazen kendimi bir rüyanın içinde gibi hissediyorum çevremdeki insanlar gerçekmiş gibi gelmiyor sizede öyle olan zamanlar oldu mu?
Balteknem hdmrlp banada öyle oluyor helekı zaman çabuk ılerlıyor bazen ölüm bile saçma geliyor ınanırmısınız nasıl ölünür dıyorum bıldıgın ınsan gerçek degıl hayal alemınd egıbj yasla alası var mı çocuklarla bılmıyorum bazende durgunluk alıyor
hdmrlp yavrukurt_ evet kaldığım günler oluyor küçük çocuğum var.Böyle olunca çok korkmaya başladım kafayımı yiyorum diye
hdmrlp Balteknem evet benim başta hastalık hastalığı vardı herşeyi kafayı takıyordum şu son zamanlarda bu olayı yaşamaya başldım kafam bomboş gibi çevremdikler gerçek değilmiş gibi geliyor
yavrukurt_ hdmrlp yorgunluktandır, çevrenizde destek olabilecek birileri varsa hemen yardım alın ve uyuyun. Gerçekten benim oğlumda hiç uyumazdı, beynim boş gibi dolanır dururdum,
hdmrlp Balteknem evet genelde evde durmak istiyorum hep uzanmak dinlenmek istiyorum böyle oluncada kendimi çok dinliyorum bilmiyorum napıcam
hdmrlp yavrukurt_ evet gerçekten çok zor öyle yapıcam biraz int araştırdım derealizasyon diye psikolojik hastalık çıktı çok korktum kafayımı yiyorum napıyorum diye