yasee Ejderhahavva ahahaha evet yaa nedense hep bizler suçlu neyse can sagligi olsun ne diyelim🤷🏻♀️😀
Mervee1 yasee sıcak suyla yağ sökücü karıştırıp lifle sil ama söyle bir durum var sen sildikçe içine işleyecek koltuk yıkama makinesiyle imkanın varsa çağır sildir bence
yasee Mervee1 evet ayni bu dediginizi yaptim ilk uygulamamda bakalım neler bekliyor beni sabah göreceğim aksilik yarın da misafirim geliyor🤷🏻♀️
Alisalpa yasee burada yazılanların çoğu koltuk için değil. İnce tabakalı şeyler için canım. Sen biran önce yıkamacı çağır o koltuğu eskisinden bile temiz yaparlar. İçine işlemiştir birde zamanla koku olur ne bileyim sünger sonuçta
yasee Alisalpa evet ya o kokusu cok fena goruntu de yag lekesi olmayacak gibi ama dokununca elim yag icinde bi de kokusu ne isler acti basima minik adamim ya🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Duce28 yasee Dene bakalım .😉 Amannn canları Sağolsun enisteye ya yeni aldır yada kaplattir 🤭. Evlatlarimiza herşey Helali hoş olsun ❤💐
Mervee1 yasee ınstagramda petekhome diye bir sayfa var koltuk örtüsü lastikli varla yok arasında duruyor geçmezse mecbur üstünü kapatman lazım 🙃
yasee Duce28 aynen oyle canim ya canlari saholsun görüntü de bi ksinti yok cikmis ama dokununca yagli🤷🏻♀️
gulcemoms geçen benimde battaniyeye döküldü yıkadım gram çıkmamış bi arkadaş dedi beyaz sabunla çitiledim iyice üzerine bulaşık deterjanı ve şeker döktüm suda beklettim bi gece öyle tekrar makinaya attım geçti şükür
FHKK yasee Fairy tablet kaynar suda erir onunla sil canım her sildiğinde üstüne havlu koy çeksin nemini
yasee wafflee_42 suan deneyemedim maalesef goruntude yag lekesi yok gitmiş ama dokununca yine yagli kahvaltiya misafirlerim gelmisti onlar gitsin deneyecegim insallah👍🏻
yasee wafflee_42 merhabalar koltuğu tekrardan parlatıcı ile de sildim ilginc bir sekilde görünürde yag döküldüğü belli olmuyor sanırım ise yaradı ama insallah koku ve kusma yapmaz 🤲🏻☺️ teşekkürler herkese
Duce28 yasee misafirlerine bu özel koltuk dersin canim burdan yağ çekiyorum yağa para vermiyorum de 🤭
MuhammedAmine yasee benim oğlum 5 litre yağı ben lavabodan çıkana kadar evin her yerine dökmüştü 🥺 ne yaptıysam olmadı halıları yıkamaya verdim evi sabunlu su ile fırçaladım koltuklar istediğim gibi olmadı örtü serdim yazın yıkatıcam çünkü kışın camı açamazdım kurumazdı
MuhammedAmine yasee 2 saat sadece oturup ağladım 🙄 annemi çağırdım kadın korkudan koşarak gelmiş birşey oldu sanmış oda 2 saat güldü 🤪