yasee kizlar oglum zeytinyagi sisesini koltuga devirdi resmen. tuzla ovaladim sildim yarim saat ama tutunca yine yagli yagli var mi tecrübesi olan ne ile temizlesem gecer veya leke kalir mi napicaam?🙄
Sahreyldrm yasee kırmızı olan aspin varsa onunla silsene kuzum bi o kahveyi bile geçiriyor çok etkili
AsilDorukAnnesi yasee Kolay gelsin 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Benim oğlum halıya dökmüştü 1 litre yağı 5-6 kez makinaya atmama rağmen hala kayıyor 😖
Zerr yasee Benim oğlumda mutfak halısına dökmüştü makineye attım yıkadım olmadı, çamaşır makinesi bile yağlandı boş çevirdim tekrar, halı mı o çöpe gitti 😂 Koltuğu düşünemiyorum inşallah çıkar ama zannetmiyorum
yasee Sahreyldrm o da aklima geldi evet onunla da sileyim yag sokucu sıktım sildim baya insallah gecer tesekkur ederim 🤲🏻
yasee AsilDorukAnnesi yaa bende keske haliya dökseydi dedim en azindan yikanir koltuktan silmeyle ne kadar cikaririm bilemedim az da dökmemiş şişenin yarisi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
16022019 AsilDorukAnnesi sormayın benimde başıma geldi kabus gibi. Üstelik makinada koktu yağdan kaç kere makinaya attım, kaç kere yerleri sildim bilmiyorum😓 çok şükür yeni yeni düzeli
yasee Balevlatlar123 evet cikmazsa en son onu deneyecegim tesekkur ederim simdi bayagi sildim islem uygulayıp bi kurumasini bekleyip sonucu görmek istiyorum tesekkurler💐
yasee Zerr ayyyy tekli kotluk falan olsa yine biseyler olurdu ama bide üçlü koltuğa doktu canim evladım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ahanife yasee bulaşık makinası partalacısını deneyin birde her lekeyi çıkarıyor ama belki onada fayda eder
Mavi45 Biz kıyafete falan döküldüğünde bulaşık deterjanı ile yıkıyoruz ama koltuk onunla silinir mi bilemedim 🤷🏻♀️
yasee caretta evet ya bencede koltuk temizleme cagirmak lazim ben kasikla baya bastira bastıra yagini aldım ama ben alana kadar coktan cekmisti koltuk sonrada tuzla ovdum yag sokucu sıkıp sildim kurusun sonra baska islemler uygulicam bakalim🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Merve12345 yasee çok etkili bişey ben halı koltuk silerken hep onu kullanıyorum mükemmel mutlaka dene