xfttmnurr Kızlar diş çıkaran bebeklerın damakları nasıl olur bebek de nasıl bı hal olur acaba bebegım diş mi çıkartıyor sureklı bırşeyleri ağzına alıyor damaklarını kaşıyor elimi koyuyorum emmiyor damaklarını ısırtıyor sadece acaba dişmi 5 e gırıcez
Deletedmom_968 xfttmnurr üste kalsın bende bekleyim bebeğim 4 aylık olacak aynı belirtiler bende var bana küçük gibi geliyor daha erken diyorum ama merak ettim bekleyim
Deletedmom_968 xfttmnurr duymadım ben hiç öyle 4 aylıkken çıkarabildiğini öyle diş falan görünmüuor sadece beyazlık var hafiften alt dişlerinde
xfttmnurr Deletedmom_968 ben bir tane kadın takıp edıyorum oglumşa aralarında 10 gün var ıkı üç gün önce dışı çıktı dıye baya story attı gördüm oluyormuş çok gördüm ama çok sağlıklı olmuyormuş
Deletedmom_968 xfttmnurr alt dişleri bembeyaz duruyor sürekli bir şeyler sokuyor kaşımaya çalışıyor artık diş kaşıyıcıda buldum çözümğ baya sakinledi en azından ama bu sefer de memeyi de diş kaşıyıc niyetine kulanıyor her ayları ayrı bir dert😂
arzuapo xfttmnurr valla bizde kaç gün sonra beşe giricez bizimki de öyle hem eti şişiyor bide dişlerin altı belirgin halde beyaz olmuş salya akıyor kucağıma alınca tişörtumu kemiriyor bilmiyorum
glsmdgru xfttmnurr 5 buçuk aylık şuan benim oğlum sağ alt ön dişi çıktı yani patladı diş gözüküyor kaşığa vurunca tık tık ses geliyor çok huzursuz olmadı ateşi de yoktu. Biraz huzursuz oldu tabi onun harici bir sıkıntı olmadı çok şükür
didoece 10 ay 10 günlük hala çıkmadı dişi ama bu aralar huzursuz herşeyi hırsla dişliyor ve gece ağlayarak uyanıyor bunlar belirtidir umarım çıksa da artık bitse bu iştahsızlık yıldım valla zorla yedirmekten emzirmekten
xfttmnurr didoece emzirememe bendede var mamayı kabul ermıyor sağımda bir şey çıkmıyor emmek istemıyor zorla zorla emzırıyorum