feslegencihnm Anneler isiligi en hızlı ne geçirir deneyip çözüm deva bulduğunuz yöntem var mı bebeğimin kolları boynunun altı hep isilik hergün duş aldırıyorum zıbın giydiriyorum sadece uyurken bile ama bir türlü geçiremedim
daslan feslegencihnm aloavera ve semizotunu güzelce blenderdan geçirin isilik olan bölgeye sürün hemen geçiriyor
kaderaa4 feslegencihnm banyo yaptırırken durumla suyuna 1 yemek kaşığı nişasta koyuyoruö birde alkolsüz yenilenbilen gül suyu ile pamukla o bölgeyi temizliyorum ikiside çok iyi geliyor
user92642835096 feslegencihnm bizimde kollarda vardı her gün duş aldırdım vantilatör çalıştırdım tek zıbınla duruyor zaten birde gece yatarken ve duşlardan sonra sudocrem sürmüştüm ¾ gün sürdü geçti
feslegencihnm daslan yarın mutlaka deneyeceğim çoğunlukla aleovera önerdiler ama benim alerjim olduğu için bebeğimden de şüpheye düştüğümden cesaret edemedim yinede ufacık bir bölgesinde deneyeceğim inşallah işe yarar
feslegencihnm kaderaa4 nişastalı suyu döktükten sonra tekrar normal su ili duruluyor musunuz yoksa o şekilde mi kalıyor
kaderaa4 feslegencihnm o şekilde bırakıyorum kafasına dökmeden sadece vücuduna. 1 tas döküyorum bırakıyorum öyle anında etkisini görürsün
Kitsu feslegencihnm bebek yagi kullanmadiniz mi aynı mantik. Tum vücut artı saçına sürüyorum çok iyk geliyor. Zaten isilikle mücadele ediyorsanız her gün duş aldirmaniz gerekli
feslegencihnm Kitsu günde 2 kez duş aldırıyorum bebek yağını yalnızca ayak ve karnına sürüyordum ama denerim Hindistan cevizi yağını da
feslegencihnm user92642835096 benim bebeğimin de kollarında çok fazla her yöntemi deneyeceğim inşallah hemen geçer aşırı huzursuzluk yapıyor
suhedaaaaa feslegencihnm Koltuk altları biraz kötü olmuştu, her gün duş aldırdığım halde, bir anda kızarıp pütür pütür hale gelmişti sıcaktan, parmağımın ucu ile sudokrem sürmüştüm iyi gelmişti.
feslegencihnm suhedaaaaa bepantol kullandım ben evde o vardı şimdilik ama sudocrem de şart oldu almak