[silindi] Gamzelikiz_34 her şeyi yiyorum ama heeer şeyi sadece ciğeri yiyemedim hatta niye yiyemiyorum ne münasebet diye 10 çeşidini denedim yok yok olmuyor 🥲
Gamzelikiz_34 uykusuzanne__ Kız onu da sevmiyordum onu yazmayı unutmuşsun düzeltebilirsem yazıyım dur kız😁😁😁😁😁😅🤣
Gamzelikiz_34 Lolik Daşlık😁😁😁🤣 onu kavurmasını çok güzel yaparım onu yerim ciğer de güzel oluyor bak bazı insanlar yiyemiyor işte
Lolik Gamzelikiz_34 ciğeri çok denedim ama yooooook korkunç 😂 eşim çok sever oğlumla ona pişiriyorum güzel olmuş diyor ama ben tuzuna bile eşime baktırıyorum 😬
Kizarmisdondurma Gamzelikiz_34 Hiç yemem dediğim , mantar , işkembe , kokoreç Sevmem olarak sebze yemeklerinin hepsi😂 aslaaaa doymuyorum aslaa
selamunkavlen Kizarmisdondurma peki ne yiyorsun bacım genel olarak ? En çok yaptığın yemekler neler ? Benim eşimde sebze yemiyor ne yapacağımı şaşırıyorum 🤦♀️
Gamzelikiz_34 Aklimideliricem köy mantarı olursa yersin bak çok güzel köy mantarı bizim böyle marketteki mantılar gibi olmuyor ben de köy mantarı seviyorum