dilekerem28 Ya kızlar şu son 2-3 gündür bebeğim kafasını sallıyor ara ara yapıyor oyun mu yapıyor başka bir şey mi var anlamadım biraz endişelendim açıkçası bu arada 10 aylık bebeğim sizce ne olabilir aynı durumu yaşayanlar var mı
KLORAK dilekerem28 posta girerken kesin 9-10 aylık dedim, çünkü o aylarda başlıyorlar sonra bırakıyorlar 🥲 hayır der gibi dimi
zynprvlfsn dilekerem28 Benim bebeğim de yapıyordu o civarlar, şimdi hayır dediği zaman yapıyor, gelişimsel bence.
dilekerem28 KLORAK evet evet aynen durup dururken yapıyor ara ara valla korktum bişisi mi var acaba diye
ysmnbdj KLORAK ayy benimkide aynı 9 aylık bende bı sorunmu var diye düşünüyordum içim rahatladı😬bide benimki meme emerken kendi yanagina tokat atıyor acaba buda bir oyunmu yoksa öylemi rahatlıyor anlamıyorum 1 haftadır başladı
dilekerem28 zynprvlfsn yeter ki gelişimsel olsun da ben sorayım dedim teşekkür ederim cevapladığın için canım içim rahatladı🌸
KLORAK dilekerem28 bende korkup araştırmıştım bğtün bebeklerin deli oldugunu ögrendim ahahah şaka bi yana gelişiminin bi parçası
ysmnbdj KLORAK ön 2 alt dişi çıktı ama hala ağrı çekiyor olabilirmi ya 🙁 uykusu gelince çok rahat anlıyorum hareketlerinden ama bu tokatlamayi çözemedim
KLORAK ysmnbdj daha çıkaracagı çok diş vardır annesi yan kesiciler kemiğe dayanmış bile olabilir zaten genelde biri patlayınca devamı da geliyor
bsrbgc24 Aynı şey için girmiştim foruma biz de 9 ay 20 günlüğüz artık hepimizin dikkatini çekicek kadar çok sallıyor ben de çok endişelendim