ekins forumgurmesi valla her zaman istiyordum şuan daha çok istiyorum. Eşim bile üzüldü halime. Emzirme dönemi bitince yaptıralım aşkım scı çekiyosun resmen diyo. Gebelikte böyle videolar oluyor eşler karnını tutuyo kaldırıyo kadın rahatlıyo falan. Ben eşime memeleimi tutturuyodum kaldırsın rahatlıyım diye 😂
ekins forumgurmesi valla her zaman istiyordum şuan daha çok istiyorum. Eşim bile üzüldü halime. Emzirme dönemi bitince yaptıralım aşkım scı çekiyosun resmen diyo. Gebelikte böyle videolar oluyor eşler karnını tutuyo kaldırıyo kadın rahatlıyo falan. Ben eşime memeleimi tutturuyodum kaldırsın rahatlıyım diye 😂
forumgurmesi ekins kesinlikle yaptırmalısınız o halde hayat kalitenizi tamamen etkiler. Benim annemde oldu şuan çok memnun.
nazanay ftmglkg Benim öyle aşırı büyümedi, emzirme bitince de aynen eski haline geri döndü diklik, büyüklük, doku vs olarak. Şimdi ikinciyi emziriyorum. Yine çok büyümedi. Bakalım bu sefer ne olacak emzirme bitince.
ftmglkg nazanay ay ne güzel. Ben büyüdüğünün farkındaydım ama geçen yıl giydiğim bikiniyi bu yıl deneyince şok oldum farkına çok büyümüş işin kötü tarafı bu kadar büyümeye sütüm de fazla değil 🥹
ekins forumgurmesi sırt ölçüsü 80 oluyor meme kubu da F 😵💫 sırtım dar çünkü zayıf ve kısa boyluyum 😵💫 158 boyum 59 kilom zaten 5 kilosu meme 😂
ftmglkg ekins ay boyumuz aynıymış bende 54 kiloyum hala s beden dar üstlerimi giyiyorum dar giymeyi de sevıyodum kabullenip büyük beden de almıyorum sıkış tepiş bi görüntü oluyor🤣
annesikjgg ftmglkg ben gençliğinden beri büyük memeden şikayetçiydim vücuduma göre hep büyüktü. İlk kızımı emzirirken abartmıyorum kafam kadar oldular o günlerdeki fotoğraflarıma bakamıyorum bile . Emzirme bitince küçüldü normale döndü ama ikinci kızımı emzirdikten sonra meme diye bişey kalmadı bi avuç bile yok şu an ben şok o kadar deri yağ nereye gitti Bilmiyorum 😂
ftmglkg annesikjgg aa ne değişik bu meme olayı da sürpriz yumurta herkeste farklı olmuş inşallah benim de sizin gibi olur 😅