bestbaby2025 Merhaba kızlar Bebegim 4 ay 11 gunluk corapsizliga alistirmak istiyorum ama giydirmedigim zamanda sanki gazi cikartamiyor ne yapmam lazim yada ne zaman alistirmaliyim cok gazli bebegim
eymenku bestbaby2025 ben 30 yaşındayım çorapsız yaz kış duramam alışkanlık mı bilmiyorum gerçekten ayağımmı üşüyor onu da bilmiyorum bu psikolojide olduğum için çocuğumu da sürekli çorapla oturtuyorum yani gazda faydası var mı yok mu bilmiyorum ama sürekli çorapta durmasının bir zararı var mı acaba
bestbaby2025 Hep_oyle_olur_zaten bilmem giydirmeyince karni agriyo gibi kendini kasiyor gazi var gibi geliyor
bestbaby2025 eymenku kan dolasimi acisindan iyi degil ben giymiyorum yatarken ozellikle bebegimede alistirmak istiyoeum ama cikardigimda karni sancilaniyor 4 aylik gaz sorunu bitse cikarticam sanirim
eymenku bestbaby2025 uyurken ben bı beden büyük pijama aldım onu giydirip biraz ayaklarına doğru çekiyorum parmak uçları açıkta ama diğer yerleri kapalı şekilde duruyor klima çalışıyor uyurken o yüzden ne olur ne olmaz diye kapalı tutmaya çalışıyorum deneyebilirsiniz
bestbaby2025 eymenku bunu denedimde havalar cok sicak ya zibin giydiriyorum bide ne yazikki corap iste
bestbaby2025 duyguluinsan bende cikartmak istiyorum ama her cikarttigimda karni agriyor gibi anlamadim su gaz donemini atlatmaya az kaldi o zaman cikarticam olmadi