Bir-prens-annesiii Merhaba anneler oğlumu vadiistanbulun oyun alanına götürmek istiyorum oğlum 29 aylık orada da yanında girmeye izin veriliyor değil mi daha önce giden var mı burada acaba
Nrkzy Bir-prens-annesiii aşırı pahalı önermiyorum önceden çok uygundu tadilat yaptılar sonra fiyatlar uçtu. Yanında girerseniz sizden de para alıyolar
1pekmom_ Bir-prens-annesiii çok aşırı pahalı olduğunu duymuştum gitmedim o yüzden 😂 venezia avm oyun alanı güzel ve uygun yanında anne babası olarak 2kişi daha girdik bi sıkıntı olmadı
Bir-prens-annesiii Nrkzy gittim ama fiyatlar gerçekten uçuk yarım saat 1000 1 saat ise 2000 tl idi bir düşündüm sonra kıyamadım bize daha yakın olan Axis avm ye gittim 1 saat oyun alanında akranlarıyla ve oyun ablasıyla beraber oynadı 650 tl ödedim
Nrkzy Bir-prens-annesiii biz bıraktık gitmeyi çok pahalı bu kadar olmaz yani. Başka avmlere gidiyoruz
KLORAK Bir-prens-annesiii şaka mı bu fiyatlar sırf istanbul diye ☹️ ben kızımı fethiyede götürdğm 1 saat 400 tl bende girdim yanında
sekerbebek30 Bir-prens-annesiii Bir-prens-annesiii 2 tane axis avm var biri kağıthane biri bayrampaşada benim bildiğim kağıthanedeki uygundu en son
1pekmom_ Bir-prens-annesiii kağıthane metrosuyla karadeniz mahallesinde inince tam önünde iniyorsunuz tavsiye ederim güzel bi avm oyun alanıda güzel
Bir-prens-annesiii ekins bana 650 tl diğer fiyatların yanında çerez parası gibi geldi açıkçası en azından 1 saat oynadı oyun ablası ilgilendi
Bir-prens-annesiii sekerbebek30 evet bende kağıthanedeyim hep Axis avm ye gidiyorduk değişiklik olması için vadiistanbuldaki oyun alanına gitmek istedim ama fiyatları görünce axise gittm
Bir-prens-annesiii Nrkzy gerçekten çok pahalı yarım saat zaten bir anda geçiyor 1 saat 1000 tl olsaydı yine okeydim ama 2000 tl ye kıyamadım
Nrkzy Bir-prens-annesiii yanındaki veliye de bir o kadar para alıyolar. Veli olarak oynayacak halimiz yok çocuğumuza göz kulak olmaya geliyoruz 😂
Bir-prens-annesiii Nrkzy vadiistanbul da çocuğum daha küçük olduğu için benden bir ücret alacaklarını söylememişlerdi ama hep gittiğim avm de onun alanına götürdüğümde benden ücret almıyorlar