Gamzelikiz_34 Kızlar el ve ayaklarım yanıyor geceleri gece tansiyonum düşüyor kendimden korktum şekerimi var dıye diyette yapıyorum bilmiyorum ama şekerden korkuyorum ayaklarım dün gece çok ısındı hem bıraz yolda yürürsün ya acışır ya onun gıbıde hissettim 🤔
defne3 Gamzelikiz_34 merhaba cnm bn daha önce şeker hastasıydim şuan yok çok şükür sürekli idrara çıkma gereği duyuyorsun bı anda ateş basmalar oluyor aşırı derecede terliyorsun özellikle gece ya sık kilo alıyorsun yâda hemen veriyorsun
Gamzelikiz_34 barbiee_ yok sık tuvalete gıtmiyorum balım sadece el ve ayak yanmalar kan ilacı çok içtim o da olabilir mi acaba
barbiee_ Gamzelikiz_34 oda olabilir kan fazlalığı da. Heralde benim de yine kanım düştü çarpıntım var ayağa kalkınca başım dönüyor 🥴
Gamzelikiz_34 barbiee_ geçmiş olsun balım ben kan ilacı kansızlığım çoktu içtim o zaman küçük kızıma hamileydim aşırımı ictım bilmiyorum gece tansiyonum düşüyor dolaba zor atıyorum kendimi
barbiee_ Gamzelikiz_34 sağol kuzum kansızken sen nasıl oluyorsun? Bi sağlık ocağında kan ver istersen
Gamzelikiz_34 barbiee_ kansızken ellerim ayaklarım soguktu şimdi acayip sıcak ellerim ayaklarım sağlık ocağına gitmişti bayağı oldu ama ellerim ayaklarım ısınıyo dedim şeker yok sende dediler bana olsa söylerdik dediler ondan beri hiç gitmedim oraya olmazsa bir randevu alacağım gecikmeyelim Allah korusun daha dört ay adet olmadım onluk bir durum olabilir mi acaba düşünüyorum ne alakası var bilemedim ki
pinar1905 defne3 önceden şeker hastası iken şu an nasıl yok önceden şeker ilacı vs de içtiniz mi ben de şeker hastasıyım yani gebelik şekerim geçmedi ve kaldı günde iki kere ilaç içiyorum ve ilaçsız yaşamak istiyorum neler yaptınız da düseldi
Gamzelikiz_34 defne3 vallahi canım benim sadece geceleri ayaklarım yanıyor bir de ellerim yanıyor idrara çıkmıyorum zaten şu an zayıflıyorum sadece ayaklarım ve ellerim canımı çok sıkıyor
pinar1905 Gamzelikiz_34 karıncalanma oluyor mu şeker hastalarında önce yanma sonra karıncalanma başlar önce ayaklarda sonra ellerde başlar ve devam eder. Şekeriniz varsa kontrol edin ve doktora gidin. Bu yanmalara da nöropati denir çünkü çaresi de yok eğer şekeriniz varsa erkenden önlemini alın ben almadım ve şimdi ayaklarım elleeiö yanıyor