Merhaba, oğlum 5 ay 10 günlük 2 aylıkken dogustan boyun kısalıgı oldugunu ogrendık göruntu vs olarak hıc bır kusuru yoktu çok sukur sadece hep sol tarafa yatıyordu sonrasında doktprumuz cranial tedavi merkezine yönlendirdi ve ölcumlerde aşırı derece kafa şekil bozukluğu ve bunun dısında göz ve kulagında asımetrık bozukluk çıktı alnının bir kısmı daha önde büyüdüğü söylendi kask tedavisi önerildi ve yaklasık 1 hafta olucak kaskımız geldı kullanmaya calısıyoruz 23 saat kullanmamız gerekıyor aslında oglum alısıyor gibi ama takarken vs cok huzursuz taktıgımızda normal zamandaki kadar hareketli değil mutlu değil gibi böyle görünce ister istemez cok uzuluyorum bu durumu yasayan var mı aranızda aslında kafa seklının duzelebılıcegını dusunuyprum kask kullanmadan ama yuzundekı asımetrının duzelmemesınden endıse edıyorum ama bir yanımda ona zorluk cektiriyormusum gibi hissediyor ve acaba kullanmasak mı dşye dusunuyorum böyle bır durum yasayan var mı süreciniz nasıl ilerledi sizce ne yapmalıyım anne olarak sürekli acaba rahatmı mutlumu mutsuz okurmu endişelerine engel olamıyorum tecrubelerinize ıhtıyacım varr 😔