elif0712 Kızlar 10 aylık olucak 3 gündür ateşi var inip çıkıyo ama kafası ve ensesi ateşli kollar bacaklarda hiç bişey yok 2 kere doktora götürdül bişey yok dediler ne yapmalıyım
jdjdkdkdk Koltuk altından ateşine bak 37,5 gibi çıkıyorsa ılık duş iyi gelir ama daha fazla çıkıyorsa acile gitmeni öneririm ateş düşürücü şurup ver tabi ama ateş neden çıkıyor o önemli belki enfeksiyon vardır kan alır hemşireler .
elif0712 jdjdkdkdk 2 kere gittim hastaneye doktor gerek yok dedi kan tahlili yaptırmadı ama ateşi sürekli çıkıyo ateş düşürücü veriyorum 4 saatte bir 3 gündğr böyle
elif0712 jdjdkdkdk kulak içiyle bakıyorum koltuk altıda var hastanede kulak içi 1 derece fazla ölçüyo dediler bilemedim
jdjdkdkdk elif0712 bebeklerde doğru ateş koltuk altından bakılır, ateşi olduğu halde birşey yok diyip gönderiyorlarsa başka bir hastaneye gitmeni öneririm
elif0712 Beyzaecrin96 ya süreki eli ağzında azılar yüksek ihtimal ama diş bu kadar ateş yapsr mı 39 dereceyi gördüm
Beyzaecrin96 elif0712 geçenlerde birisi diş zamanı 40 a kadar yükseldiğinden bahsetmişti tahliller falan temizse birseyi yoktur insalallah
Beyzaecrin96 elif0712 benim kızımda öyle oldu sadece kafa sicakti hastalık belirtisi falan yoktu. 3 günün sonunda dışı patladı ateşi geçti
sedahyt Aynı şeyleri bizde yaşıyoruz şuan doktora gittik kan aldılar temiz birşey yok sadece kafada ateş 39 u görüyoruz bende dişten şüpeleniyorum
elif0712 sedahyt evet bende azılar olduğunu düşünüyorum bize her ihtimale karşı antibiyotik yazdı onu mı kullansaö diye düşünüyorum
Hep_oyle_olur_zaten Dişte o kadar ateş olmaz bizde de 39 40 oldu enfeksiyon dediler sonra 6. Hastalık çıktı . Polikliniğe götürün bence
Hep_oyle_olur_zaten Ateş için soğuk uygulama yap koltukaltina ensesine dirsek arkasına alnına . Limon ayağına sür corabina sık
elif0712 Beyzaecrin96 tahlil yapmadılar açıkçası doktor gerek yok dedi hiç bi belirtisi olmadığı için