CLEXAN06 İkisi de idrar yolu enfeksiyonu için güzel bi antibiyotik muadil ilaçlar uyumadan önce için bir bardak suyla gece tuvalete kalkmayın mesanenizde kalsın ki daha etkili olsun
rbussoy CLEXAN06 sizde de yan etki olarak ishal olmş muydu acaba ya benxe oldu ne yapacağımı şaşırdım
CLEXAN06 İkisi de idrar yolu enfeksiyonu için güzel bi antibiyotik muadil ilaçlar uyumadan önce için bir bardak suyla gece tuvalete kalkmayın mesanenizde kalsın ki daha etkili olsun
newbymama rbussoy benim normalde hiç yapmazdı ama sezaryen sonrası kullandığımda yaptı yani normalde yapmaz ama bağırsaklarınızın hassas olduğu bi döneme denk gelirse yapar
CLEXAN06 Bende olmamıştı ama çok uzun süreli olacağını düşünmüyorum ishalin ilaç etkisiyle gelip geçer bol sıvı alın zaten idrar yolu enfeksiyonu içinde önemli sıvı tüketimi
rbussoy CLEXAN06 içiyorum da bu kez durdurmaya çalışıyorum bu ishali ya bebek emziriyorum çünkü baya zor ılıyor halim kalmıyor
newbymama rbussoy sizin başka durum olabilir denk gelmiştir o halde çünkü bi toz şase böyle bir şey yapmaz veya çok minimal çok hafif yapar o da hassas dönemdeyseniz
esrabade rbussoy merhaba ishaliniz kaç günde gecti aynı sorun bende de oldu dün akşam yatarken içtim hala ishalim bağırsaklarım gaz dolu ses geliyor sürekli hareket var içimde