sa_me_yi 5.5 aylıkken başladım tadımlara şimdi 6.5 aylık sabah uyandığında emziriyorum ilk 1.5 2 saat sonra kahvaltı türü hazırlıyorum uyuyor öğlen uyandığında yine emzirp öğlen için ara öğün hazırlıyorum lapa olabilir patates kabak havuç haşlaması olabilir zaten kalıyor akşam yeöeğinde de aymı düzenle öğlen verdiğimden aynı şekil akşam veriyorum 3 öğün şeklinde ilk kez başlayacaksan havuç kabak patates yoğurt şeklinde döndürebilirsin bir iki kaşık yeterli olur sonra bebeğinizin durumuna göre öğünü içeriği arttırırsınız her üründen sonra kontrol etmeyi de unutmayın alerji için ben 3 gün kuralıyla gitmedim doktorum alerji yoksa yapma demişti sadece verdiklerimden sonra komtrol ettim ilk meyveleri ve kırmızı sebze meyveleri inek sütü peyniri vermemelisin buna dikkat et püreyle başla sonra çatalla ezmeye geç yumurtayı da erken vermemelisin çok çeşit var tarifler oluyor ek gıda dönemi için başlangıçlar böyle ek gıdaya geçince yavaş yavaş sunda verdim ben emzirmeme rağmen hem suyun da tadını bilsin istediğimden mutlaka ana öğün hala anne sütü veya maması olcak önce hep emzir bir aradan sonra tadım yapmalısın