123456asya Merhaba kızlar 5,5 aylık bebeğim bir anda burun akıntısı başladı öğlen şimdide hafif ateşi yükselmeye başlıyor burnunu sürekli temizliyorum doğal yöntem neler yapabilirim başka diş ateşi olabilir mi poposu kızarmıştı bugün
ecekrk 123456asya ek gıdaya başladıysanız dut kurusunu kaynayıp ılıtıp içirebilirsiniz enfeksiyonlara vs çok iyi geliyor ama bebek küçük olduğu için aklıma çok bir şey gelmiyor ben kızıma dut kurusu suyu veriyorum
dayes 123456asya sarımsaklı zeytinyağı yapıyorum ben ayaklarının altına. Ama ilk etapta azıcık sürün tahriş falan etmesin. Geçmiş olsun
ecekrk 123456asya verilir canım alerjik bir besin değil sadece çok tatlı oluyor o kadar ama enfeksiyonlara birebir faranjit atlattım antibiyotiksiz sadece dut kurusuyla ayakta birde c vitamini tabi varsa suya biraz karadut özü karıştırıp onuda içirebilirsiniz gerçekten harika geliyor kendi bebeğimizde veriyorum yani
ecekrk 123456asya ama tatlı olduğu için aşırı vermeyin sonra öbür besinleri reddetmesin birtek o düşündürdü beni onuda belirteyim