Kbranazli32 Oğlum Eylül’ün 18 inde 3 yaşına girecek batman konstepli doğum günü yapmak istiyorum ama çay bahçesinde kutlasam palyaço kiralasam çok mu abartı olur sizce ? Bu arada aynı şehirde olduğumuz herkes gelebilir 🫠
CuteBadesMama Kbranazli32 hiçte abartı olmaz, davette çok nazikçe. Umarım güzel kalabalık bir parti olur. İyi ki doğmuş, şimdiden musmutlu yaşlar diliyorum 🌸🙏🏻
annesionucoksevermis Kbranazli32 bende geçenlerde böyle bir doğum gününe katılmıştım palyaço falan vardı bebeğim çok eğlenmişti. Çocuklara uzun balonlardan dağıttılar. Müzik eşliğinde eğlendiler
Kbranazli32 Güzel yorumlarınız ve kalpleriniz için çok teşekkür ederim 🌹 günlerdir aklımı kurcalıyordu bu konu peki hediyelik hatıralık vs yapmalı mıyım? Bu arada yazmayı unutmuşum Isparta da yaşıyoruz 🙂
Kbranazli32 Ya zaten minik hanımefendi ve beyefendilere özel hediyeler olsun istiyorum anahtarlık türü örsem kimi beğenecek kimi beğenmeyecek internetten küçük arabalar bebekler getirtsem uyguna pahalıya mı gelecek diye düşünüyorum lütfen fikir verir misiniz🫠
dayes Kbranazli32 palyaçodan korkmuyor değil mi bu arada? Kızım nefret ediyor bir facia çıkmasın sonra 😅
Kbranazli32 dayes ya şöyle ki fiyat sordum çay bahçesi kişi başı 75 TL alıyormuş palyaço kiralama 2000 TLymiş sizce mantıklı mı ?
dayes Kbranazli32 Ay çok pahalı değil mi :/ bilemedim hiç piyasadan haberim yok ama. Kalabalık olursa fiyat nasıl olur bilemedim
Kbranazli32 Kbranazli32 birde şey davetiye tarzı birşey yapsam katılım 75 TL dir yazsam acaba yanlış düşünürler mi
oglumubeklerken Kbranazli32 yani davet ettiğiniz kişilere o parayı ödetmek mantıklı değil maalesef. Şahsen bana bahsettiginiz gibi bi davetiye gelse çok garipserim