14b05 Kızlar lütfen bana fikir verir misiniz çok samimi arkadaşım depremde oğlunu kaybetti ve şuan hamile olduğunu öğrendik fikirlerinize ihtiyacım var🥹 şimdiden teşekkürler 🙏🥰
CuteBadesMama 14b05 bu haberi ayrıca veremedim, planladığımız için her ay reglimin gecikmesini bekliyorduk. İlk gecikmesinde heyecanla beraber iki farklı test aldık, çizgi hemen belirginleşince çığlık çığlığa sevindik 😄🥹
bisenakillisinzaten 14b05 ikisinde de uyuyordu kaldırdım kalk baba oluyorsun dedim tebrik etti. Sonra ben tebrik ettim sonra tokalastik falan jdhshsg. Üçüncüsünu beklemediğimiz için gidip kendi 2 tane test almış ikisi de pozitif çıkınca şok olduk. Donumu atsan hamile kaliyon dedi ben ağladım o havalara uctu
Birdunyabircennetannesiii 14b05 Şey gördüm Harflerle cümle üretmeye çalışıyorlar A dan başlıyorlar devam ettiriyorlar H kendine gelecek şekilde ayarlasın ve hamileyim desin 🙊 Anlatabildim mi bilmiyorum ama İsterseniz örnek bir video atabilirim cümle kurdukları video
aslanmomy 14b05 test yaptım pozitif çıktı alışverişe gidecem deyip görümcemle doktora gittik 1,5 aylık hamileydim bi kutuya baba oluyorsun yazdım emzik ayakkabı falan koydum eve geldiğim zaman içerde oturuyordu verdim mutluluk sevinç 3. Yıl önce bu popülerdi 😂😂😂
[silindi] bisenakillisinzaten ikisinde de uyuyordu kaldırdım kalk baba oluyorsun dedim tebrik etti. Sonra ben tebrik ettim sonra tokalastik falan jdhshsg Tam senden beklediğim hareket ajajsjahhsh
14b05 Birdunyabircennetannesiii birax anladım gibi sanırım ama atarsanız süper olur çok teşekkür ederim 🙏🥰
Birdunyabircennetannesiii Mesela bu da çok hoşuma gitmişti Ben eşime direk söyledim bende romantizm yok bambambam😅
TulayGeriDon 14b05 hep hayalimde yemek yemeye veya kahvaltıya gidip masaya mama sandalyesi isteyip eşimin avel avel bakışını görmek vardı. Ama eczaneye gidiyorum alınacak birsey var mı deyince bir tane de gebelik testi al dediğim için yapamadım 😄
asellmiihramom 14b05 Sabah uyandığında başucuna küçük bir not bıraktım Hayatımızın en güzel yolculuğuna birlikte çıkıyoruz. Göz göze geldiğimizde sessizce sarıldık o an dünyadaki her şey durdu sanki 🤍
hasan033 14b05 Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bende gecikti demiştim sonra test almıştım yaptım pozitif çıktı ve söyledim işe gidşcektş hayırlı olsun dedi ve gitti çok zoruma gitmişti acaba istemiyorum dşye akşam gelince sordum heyecandan napıcsmı bşlemefim dedi 😂
gizemmmnur 14b05 adet günüm geçtiği için tınlalamamıştım 22 gün geçince gidelim kan verelim dedim benle beraber bekledik sonucun çıkmasını görünce havalara uçtu 1 buçuk aylık hamileydim öğrendiğimde
birerkekbirkizannesii 14b05 oğlum 6 şubatta vefat etti ama enfeksıtom nedenıyle. 6 Şubat çok acı bı gun benım ıcın. Ben hamıle olduğumu tek başına ogrendım ıcıme doğdu hatta hıssedıyorum dıye post açmıştım testı yaptım ağlaya ağlaya yatak odasına eşime koştum uyandırdım üzülme dıye tesellı ettı önce her testte ağlardım olmuyordu çünkü hıc beklemedım ama ıcıne doğdu sabah 7 idi ev ınledı ağlama sesıme suan 8 aya gırecek bebegım uyuyor mışıl mışıl
selinaozkan Ailemize sürprizli söyledik hep birlikte otururken tv de açıktı bir anda kalp atışını tv ye yansıttık herkes şok olmuştu çok duygusal bir andı
selinaozkan Ailemize sürprizli söyledik hep birlikte otururken tv de açıktı bir anda kalp atışını tv ye yansıttık herkes şok olmuştu çok duygusal bir andı