defnevedoruk Bebeğim 42 günlük bu isilik mi yoksa alerji falan mı? 2 gün öncede kollarında yüzünde oldu geçti sadece zıbınla duruyor ama bide 2 gündür aşırı aşırı fazla kusuyor yarın doktora götüreceğim ama içim sıkıldı gece gece
MayaliHamur defnevedoruk kusması var ise alerji ihtimalide olabilir.. çok geçmiş olsun.. ama tabi ki sadece bunlarla alerjide diyemeyiz.. ihtimal sadece
goktug_07 defnevedoruk evet deniz suyuyla yikaya bilirsiniz sokabilirsiniz sabah temiz olduğu saatlerde biz götürdük hep bişey olmadı
tonymontana defnevedoruk evet gidebilir deniz cok iyi geliyor tutup kolundan denize atin demedim uv korumali uzun mayoyla bir kac dakika girebilir yine de doktoruna sorun
defnevedoruk MayaliHamur kakasıda geçen gün köpüklü gibiydi benimde aklıma alerji geldi ama bilemedim
defnevedoruk asellmiihramom evet aşırı kusuyor 2 gün öncede böyle aşırı kustu bütün yine böyle aşırı kustu
MayaliHamur defnevedoruk aaa köpüklü mukuslu ise olabilir.. kan olursa kesinleşir.. ama bazen kan olmasada alerji olabiliyot.. bu aralar süt ve ürünlerini çok tükettiniz mi bebeğiniz sizi mi emiyor mama mı kullanıyor bilmiyorum ama
defnevedoruk MayaliHamur aslında düşününce çokta tüketmedim ama tatlı falan yedim tabii evet emiyor mama almıyor, az önce mesela emdi kaldırmama kalmadan direk süt gibi kustu hayır kan yok
MayaliHamur defnevedoruk kesik kesik kusuyorsa fazlasını çıkarıyordur ama fışkırır tarzda ise alerjiyi düşündürür
MayaliHamur defnevedoruk siz bir doktora gözükün en iyisi hem içiniz rahatlar hemde en doğru tanı tedavi uygulanır belki reflüdür alerji değildir bunlarda isiliktir.. inşallah isiliktir
diloss642 Benim bebeğim de sürekli kusuyordu alerjisi varmış zaten alerjiye reflü eşlik ediyor. Yumurta peynir yoğurt ayran salça domates hepsini yasakladı doktor kusmaları baya azaldı
diloss642 Benim bebeğim de sürekli kusuyordu alerjisi varmış zaten alerjiye reflü eşlik ediyor. Yumurta peynir yoğurt ayran salça domates hepsini yasakladı doktor kusmaları baya azaldı