jdjdkdkdk Hanımlar bebeğim üç aylık kanguru kullanmayı çok istiyorum dışarda gördükçe çok özeniyorum ama üç ay için erken mi , siz ne zaman başladınız kalça çıkıklığı olabilir diye bir yanım çekiniyor kullanmaya.
Oyle-iste jdjdkdkdk Şuan 3 ay 13 günlük ve 1 hafta önce aldım. 2 kez kullandık. Markete ekmek almaya giderken koydum 10 dk kadar durdu. Uzun süreli durmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum. 4. Aya kadar ara ara takmayı düşünüyorum.
tonymontana jdjdkdkdk biz o ayda kullanmaya baslamistik chicco bizimki ama ben cok zayifim bana hicbir marka olmuyor😂 annem takiyor yuzu size bakacak ayaklari da M seklinde olacak
defnevedoruk jdjdkdkdk sling kullanabilirsiniz bebeğim 42 günlük 20 günlükten beri sling kullanıyorum
ggrqnitt Solomom marka öneririm yenidoğan aparatı vs yastığı da oluyor ben dördüncü ayda başladım çok pratik oldu . Tavsiye ederim. Kalça çıkığı olmasın diye içe dönük m şeklinde olan kangurular kullanılabilir deniliyor dye araştırmıştım bakabilirsiniz.bel destekli kanguru alın
minikmisimben jdjdkdkdk 3. Ayına girdiğinde kullanmaya başladım mecbur ablasını okula getirip götürdüm her gün. Büyük konfor gerçekten. Kışında üzerine örtü aldım mis gibi karda kışta herkes üşütüyorsun diye baygınlık geçirdi çıkarıyordum sıcacık kalıyordu çocuk. ☺️