emeall prp2727 olabilir eger uyandiginda gozleri kapali agliosa ztn uykusunu alamamistir uykuya gecmesine yardimci o. Şu aylarda bebek ya gazdan yada uykusuzluktan aglar baska hic bir sebebi yok canim
aleyezgn prp2727 aslında bu güzel birşey ama biraz uyusalarda iyi olur bizler için bana çok hareketli çocuk çok zeki olur dediler 😂 umarım biran önce düzene girer en azından gece uykuları sizin için rahat olur
emeall prp2727 iste cok beslenme de uyutmaz gaz birakmaz mesela doydugundan emin olduktan sonra saatli beslemeyi dene 4 saate kadar aç kalabilir sonucta. Bebek her istediginde emmeli ama en azindan şu uyku olayini cozene kadar
emeall prp2727 ben şuan onu kullaniyorum asla gaz yapmio ama kilo alimina pek faydasi yok. 3.aya kadar idare edicem bende sonra degisicem
almira35 prp2727 evet. Son uykusunu uyutnayin mümkünse. Bazı bebekler son kez uyku ister huzursuz olur ama uyursa bu sefer akşam uykusuna geç dalarlar
ceysy prp2727 Benimki de 2 ay 1 günlük akşam 10 Dan aşağı uyumuyor 11 12 yi buluyor. Gündüzleri de bazen çok uyuyor emiyor geri uyuyor bazen de hiç uyumuyor.