uykuyusevmeyenbebe Az önce bi doktordan dinledim bebekler için yeşil mercimek çok faydalıymış biz kendimiz tüketiyoruz ama daha önce kızıma hiç vermedim gaz yapar diye siz nasıl veriyorsunuz herhangi bi gaz sorunu yaşıyor musunuz?
Omeraslan uykuyusevmeyenbebe Bazen köfte şeklinde, bazen çorbasını yaparak bazen de haşlayıp az tuz atıp veriyorum
sentsn uykuyusevmeyenbebe Benim bebeğim 2 yaşında şuanda da veriyorum daha küçükken de veriyodum bi tık gaz problemi oluyo ama yeşil mercimek verdiğim günler parka bahçeye hareket edebileceği yerlere götürüyorum gaz sıkışması yaşamasın diye. Yeşil mercimeği de köfte olarak veya erişte makarnalı yemeğini yaparak veriyorum ikisini de severek yiyo.
smnbr uykuyusevmeyenbebe Patates havuç soğan ile sulu yemek şeklinde ya da erişte ile birlikte pişirip. Üstüne ya tereyağı dökerim ya da ilik suyu ile pişer. Yanına da kefirr mis
uykuyusevmeyenbebe Omeraslan bi videoda geceden ıslatın sonra haşlayın demişler sizce gerek var mı? Birde köftesini nasıl yapıyorsunuz tarif verebilir misiniz?
Omeraslan uykuyusevmeyenbebe bence gerek yok Köftesine mercimek, yumurta,biraz baharat(karabiber,kimyon, kırmızı toz biber), maydanoz ve un ekliyorum. Yağda kızartıyorum.
pozimom uykuyusevmeyenbebe gaz yapmiyor Kimyon atıyorum ben yesil mercimeği önce suda hasliyorum yumusuyor biraz sonra çorba yapma kısmına geçiyorum. Bize nasıl yapıyorsam öyle yapıp iciriyorum sadece yağı tuzu baharati biraz daha az atıyorum o kadar
Cekuhazirsancikalimbalim uykuyusevmeyenbebe ben çorbasını yapıyorum cok seviyor ek gıdaya başladığımdan beri haftada 1-2 kere yaparım. Önce yıkayıp haşlıyorum haşladığım suyun içine unu suyla açıp döküyorum. Başka yerde tereyağında salça kavurup çorbaya katıyorum ve tadı cok güzel oluyor.
bilgectn 8 aylık bebeğim bugün vermeyi düşünüyorum sıkıntı olur mu acaba küçükken veren anneler varmı