mylifes_myrules Benim ki eşim, çünkü Çok çocuksu hareketlerim oluyo, tartışma çıkaran benim genelde hep, oda beni takmaz beni idare ediyor sağolsun kocam 😂
mylifes_myrules princessmom_ bir hata olduğunda değil, genel olarak evliliği idare eden alttan alan kim oluyor
mylifes_myrules Meri-Mel kendisinde ve ailesinde suç görüp farkındaysa ne güzel, o zaman idare edecek alttan alcak mecbur 😄
mylifes_myrules Sensen20 bi konu üzerinde değil ya, genel olarak evliliği ayakta tutan idare eden alttan alan kim onu soruyorum 😅
mylifes_myrules princessmom_ bazen çekilmez hareketler davranışlar huylar mesela olabiliyor, görmezden gelen idare eden bosverip alttan alan illa ya kadın ya adam oluyo
ebrrr789 mylifes_myrules eşim melek gibi adam bir dediğimi iki etmez ama ben sürekli kavga edecek bişey bulurum oda hep alttan alan taraf olur bugün etmedim kavga hahahhahahah yoksa her gün bulurum bişey
mylifes_myrules ebrrr789 işte demek istediğim bu çekilmez olan sen alttan alan o 😅, bende öyleyim bu arada 🤣
princessmom_ mylifes_myrules çoğunlukla eşim alır ozaman kız evi naz evi sonuçta 😀 ama aradada bende alırım
Birdunyabircennetannesiii mylifes_myrules Duruma göre ikimizde alırız Ama genellikle eşim alır canım kocam ❣️
Tatlican mylifes_myrules Ama bir gerçek varya hani ortada 😆😆Yani o fazla alttan almıyor gibi tabiki aldığı zamanlar var fakat ben daha idareceyim sanki ya😂😂