MayaliHamur Elif337798 egzama bir şey alerji yapmış sizi emiyorsa sizin yediğiniz bir şey ek gıda alıyorsa kendi yediği bir şey dokunmuş.. bol bol nemlendir derim kaşıntısı için peitel krem öneririm ama doktora götürün önce bir sorun çok geçmiş olsn
ilknurerogluzun Elif337798 isilik egzamaya cevirmis olabilir bizde gecen hafta boyle olduk cocuk dr arti cildiye gordu isilik egzamaya cevirmis dedi ikiside krem filan verdi dr nemlendiriyorum birde surekli ama siz yinede goturun dra gecmis olsun
MayaliHamur İsilik kaşındırmaz ve söner uzun sürmez ve bı şekil olmuyor.. normal çocuk doktoruda cildiye veyaz alerji bölümüne gidene kadar ki alerji için çocuk doktoru yeşil alan açıyor ona göre krem verir geçer en azından bizde öyle olmuştu..
hasan033 Elif337798 çocuk doktoru bana alerji dedi ben Ankara’da kalmıyorum canım benim kaldığım yer Çankırı’nın küçük bir ilçesi ama biz Ankara yakın ve olanaka seçenek açısından büyük diye oraya götürdük
hasan033 Elif337798 bir yaşında olmuştu sonra yaz ayıydı zaten Haziran’da dopum günüydü Haziran ayında olmuştu bide temmuz da sanırsam ama her duştan sonra nemlwndirdim dılardan gelince duş alıp yaptım güneşe çıkınca oldu bi kaç sefer fln sonra geçti eğer iki yaşına kadar geçmezse kalıcı oluyormuş Ama bşlemeyiz her şey Allah’ın elinde Rabbim şifa versin inşallah