nickbulmasorunsali Merhaba genital bölge için cilt tonunu beyazlatmak amacıyla kullanıp önerebileceğiniz bir marka var mı acaba ? Malum hamilelik , hormonlar , doğum derken kararma hoş bir görüntü oluşturmuyor🤭🫠
minisinannecigi nickbulmasorunsali bu tarz satılan Ürünler daha çok zarar veriyormuş malesef bütün doktorlar bunu söylüyor :( siz duştan çıkınca bol bol vücudunuzu nemlendirin açık renk ve yüzde yüz pamuk iccamasiri seçin en iyisi
Mrskoc nickbulmasorunsali markasını hatırlamıyorum bir krem kullandım asla faydasını görmemiştim ufak bir açılma olacaksa da lazerle oluyor kıl kökleri de karartıyor genitali . Ve intim jelleri de doktorlar önermiyor . Kaldık dımdızlak 😅
nickbulmasorunsali minisinannecigi Evet zararlı olduğunu biliyorum ama görüntü de hoş olmuyor. Kadın olmak çok zor 🥲
nickbulmasorunsali Mrskoc Ben bir de açık tenliyim o yüzden gözüme batıyor. Trendyol da bazı markalarda memnun olanlar olmuş bir de buraya sormak istedim ama cevap veren çıkmadı sağlık olsun 😊
nickbulmasorunsali babygirlandcatmom Merhaba yeni dönüş yapabildim kusura bakmayın 🙏🏼dediğiniz ürünün yorumlarına baktım çoğu kişi koku ,mantar ve kaşıntı için iyi geldiğini yazmış ama benim en çok derdim cilt rengi 😔
babygirlandcatmom nickbulmasorunsali merhaba hiç sorun değil 💗 ikili olarak satın alıyorum beyazlarını ile birlikte ama tabi çok beyazlaşmıyor o anlık
berennur01 nickbulmasorunsali evde karbonat sirke limon kürü yapıp bir şişeye azda su koyun çalkalayıp vücudusuzu temizleyip sonra sıkın ben denedim biraz rengi açıldı satılanlar ancak para tuzağı