aaacck ipeklim Merhaba, bende de aynı durum var malesef. Comotomo biberon nereden aldınız ben stok bulamadım
ipeklim aaacck hepsi brd dan aldım bi sahte çıktı, sonra dolaptan buldum kutulu az kullanılmış. Güzelce kaynatır steril ederim artık mecburen
aaacck ipeklim teşekkür ederim, ben de öyle düşünmüştüm ama dolaptan aldığınızın orijinal olduğunu nasıl anlıyorsunuz. Ona da güvenemedim açıkçası var mı belirleyici bir unsur
ipeklim aaacck bana gelen ürün kutusuzdu, aldığım ürün az kullanılmış ve kutulu. Görselden anlaşılmıyor zaten görüntü birebir
ipeklim esenhanimm biberon değil de emzik kullanımı arttığı anda meme reddi şiddetlendi, şuan emzik vermiyorum
ipeklim ecekrk merhaba sizden duyduğumuz pilates topuyla emzirmeye başladım, evet böyle tutuyor. Peki zamanla bu sallanma beklentisi azalıyor ve normale dönüyor mu?
ecekrk ipeklim evet şöyleki benimki ataklara hep erken girdi 3 aylıkken 4. Ay atağına girdi mesela 5 ay gibi azalttık pilates topunu zaten topta uyuyordu genelde 6. Ay gibi bıraktık tamamen sanırım zamanla bırakır inşallah biraz bel ağrıtır ama faydalı