Said71 Kuzularinanasi evet işte tam olarak bunu düşündüm branda gibi birşey ile üzerini kapatcam ama tabi ne kadarda olsa herşey girebilir içine ama parktaki kum havuzları da öyle çok temiz değil onlarla oynaması ile aynı oranda herşey hemen hemen ve orda çok kavga ediyor çocuklar oyuncaklar için oğlumun üzerine kum döküyorlar daha büyük çocuklar 🤷🏻
Said71 dayes off valla Rabbim bahçeli şirin kendime ayit bı alanım olacak güzel bir ev nasip et ya Rabbim ve tabiki benimle birlikte isteyen herkese ne kadar zor Anne olmak ya valla herseyini ayrı ayrı ince ince düşünüyorum cidden niye böyle çıkmaz oluyor herşey 🤷🏻
forumgurmesi Said71 yok ondan bahsetmedim apartmanın içinde kendi kapınızın önüne koyamaz mısınız havuzun içine
3kedili2bebekli Said71 bir de kedi caydırıcı spreyler var onlardan alın alanın etrafına sıkın kedi gelmez yoksa buyuk bir kedi tuvaletine dönüşür
Aleynanne Benimde bahçemde kedi çok fazla var. Bende kum havuzu yaptım çocuklara. Çocuğum oynamadığı vakitlerde üzerini kalın bir muşamba ile örtüyorum. Kullandırmadığın bir örtü va bir şeyle ört üzerine oyuncaklarını at bir şey olmuyor