grkmsvg Kızlar merhaba adetime daha 1 hafta kalmıştı gebelik testi yaptım negatifti sonuç şuan adetim gecikti 3 gün normalde asla öyle olmaz gebeliğe dair hiçbir belirtim de yok ama neden gecikti yine test mi yapsam
gurbetteanne10 grkmsvg niye reglinize bir hafta kala test yaptınız ki erken gebelik testi bile regli gününden üç gün oncesi yapılırsa sonuç veriyor madem üç gün gecikmeniz var tekrar test yapın bu kadar basit
grkmsvg barbiee_ ne bilelim ne ya biz burda kafamıza takılan şeyleri sorup birbirimizle sohbet ediyoruz cevabın tuhaf
Bir-prens-annesiii grkmsvg bence sizin sormanız tuhaf test yapmadığınız sürece burda kimsenin lafıyla hamile olup olmadığınızı bilemezsiniz belki birşeye stres yaptınız belki havalar bir öyle bir böyle gidiyor ondan da gecikmiş olabilir veya da gerçekten hamilesinşz bunun tek bir çözümü var test yapmak
ciomomss grkmsvg 😂 kız kafana takılan şey bugün ne pişirsem gibi bir şey değil ki senin özelini biz nerden bilelim anlamında söylemiş kadın
-strongmother- İyi de kız zaten test yapmış negatif çıkmış sonrasında 3 gün adeti gecikmiş tekrar test yapsam mı ki diye soruyor sıcaktandır ya da strestendir diyebilirsiniz özeliyle ilgili bişi sormamış yani neden hemen tersler gibi yorum yapıyorsunuz