Prenses18 Yeni dolap yatırdım ust kısımlar fume renk altlar beyaz tezgah ve o ara kismi açık grimi yaptırsam yoksa beyazmi yaptrsam karar veremedim
Minnakordek Prenses18 bence granit yaptır ömürlük taş gibi sağlam diğer hepsi çizilme sararma derdi oluyor
Yazmelegi_ Prenses18 benimki beyaz ben sevmiyorum. Mesela en basitinden deterjan koyuyorum musluk yanina sürekli silmeme rağmen hemen sararıyo
Botan Prenses18 antrasit gri yaptırabilirsin çok şık duruyor ben öyle yaptırdım tek sorun keşke damarlı yaptırsaydım diyorum benimki düz hafif noktalı
denizalismom Prenses18 benim evimdeki tüm dolaplar beyaz . Ferah ve geniş duruyor . Tavsiye ederim. Çabuk kirlenir o ayrı ama aşırı ferah insanın içi açılıyor ♥️
matmazeliingunlugu Benim porselen çok memnunum leke vs tutmuyor tencereyi sıcak üstüne koyabiliyorum herhangi bir memnuniyetsizliğim yok
matmazeliingunlugu Prenses18 evyeyi ben çift gözlü granit yaptırdım beyaz aşırı leke tutuyor eğer yaparlarsa porselen yaptırın yine ama krom felan da olur
Prenses18 @Minnakordek gittiğimiz yerde 2 çeşit vardı biri grili biri siyahlı noktalı gibi onlarda hoşuma gitmedi bi tek bu renkler olur granitte dediler pazartesi iyi bi bkym
Minnakordek Prenses18 evet granitte fazla renk seçeneği yok benimki de noktalı gibi önceki evde porselendi ve naparsam yapayim çıkmayan lekeleri vardı hiç güvenli hissettirmiyordu🤣 granit üzerinde halay çeksen bişey olmuyor bildiğiniz üzere
matmazeliingunlugu Minnakordek porselendeki lekeler nasıl çıkmıyordu acaba çok şaşkınım ben normal süngerle siliyorum her şey çıkıyor