Kizlar oglum 4.5 yasinda asiri sakin mulayim bir cocuk bu halleri bi anne olarak beni asiri endiselendiriyor kuzenleri oyun adi altinda vuruyor itiyor vs hic sesini de cikarmiyor cok da duygusal bir cocuk hisli hemen aglar icine atar cogu seyi bilmiyorum nasil ozguven sahibi olur ne yapsam ne etsem gecen sene okula gitti cok bi problem yasamadik simdi bu sene de anaokuluna gidecek zorbalanir mi diye korkuyorum ezik bir kenarda duran bir cocuk olsun da istemiyorum bunun ileriki siniflari var gunumuz cocuklarinin ergenlerinin hali ortada ana yuregi bir zarar gormesinden zorbalanip dislanmasindan dalga gecilip itilip kakilmasindan cok korkuyorum bu aksam da oynarken kuzeni vuruyordu ben uyardim vurma dogru bisey degil vurmak falan diye engel oldum eve gelince de ogluma dedim neden kuzeninin vurmasina izin veriyorsun seninle konusmustuk senin canini acitan rahatsiz eden seylere engel ol yapma de seni rahatsiz eden şeyler oyun degildir vs o da bana diyor ki unutmuşum.. yani napicam nasil kendini korumayi ogreticem nasil